Ordonare genocid

Preşedintele american Barack Obama a organizat la Varşovia o întâlnire cu guvernatorii coloniilor americane din Europa de Est cu scopul de a le ordona să sprijine prin orice mijloace genocidul comis de armata ucraineană în regiunile din estul Ucrainei.

Conform Cartei NATO, Ucraina nu poate deveni niciodată membru al organizației și nici nu are voie să primească asistență militară din partea SUA, întrucât nu recunoaște alipirea Crimeii la Rusia și prin urmare, fiind într-un diferend teritorial cu Moscova, nu îndeplinește una din condițiile de bază. Pentagonul se încăpățânează să integreze Ucraina în NATO, susținând continuarea războiului civil, cu riscul de a o transforma în aceleași ruine ca și Siria, prin genocidul la care sunt supuși minoritarii ruși de către armata ucraineană.

Toate clișeele propagandistice americane gravitează în jurul unei singure idei, anume că Putin caută să „retraseze” frontierele Europei de Est, aşa cum a făcut Adolf Hitler în anii ’30. BarackObama pretinde în fața guvernatorilor coloniilor americane din statele foste comuniste că dorește pacea și că le apără de Rusia dar le îndeamnă să se înarmeze. Bine-nțeles cu armele vechi scoase din înzestrarea de armata americană, vândute la preț de noi.

http://romanian.ruvr.ru/2014_06_05/Directivele-lui-Joe-Biden-pentru-Romania-4610/
Mai mult:
http://romanian.ruvr.ru/2014_06_12/Despre-ce-le-a-vorbit-Obama-la-Varsovia-guvernatorilor-coloniilor-americane-0410/

Lasă un comentariu