1. Dacia


Spiritul dacic pleacă de la necesitatea păstrării şi proliferării neamului dac.

Raţiunea de a fi a acestui blog este triadică :

1.A şti ce este Dacia;

2.A face ce trebuie să fie Dacia;

3.A simţi ce este frumos în Dacia.

Noi dacii suntem mai vechi decât numele Europei. Nu noi trebuie să părăsim această ţară ci intruşii, agresorii care i-au vătămat pe strămoşii noştri venind abuziv peste ei. Dacă duşmanii dacilor nu înţeleg limbajul raţiunii atunci vor înţelege limbajul actelor.

Având în vedere argumentele  istoricului  militar Dogaru am făcut o schimbare a titlului blogului.  Argumentele sunt:

 

1. Tracii au fost un popor numeros și viețuitor pe un teritoriu mult mai mare decât Dacia chiar  considerată sub forma centralizată  sub conducerea lui Decebal.

2. Dușmanii noștri ar fi avantajați dacă am considera numai neamul dacilor dintre traci  și numai teritoriul statului centralizat dac din timpul lui Decebal.

3. Chiar dacă dacii au fost neamul cel mai viteaz și cel mai drept dintre traci nu este bine să-i ignorăm pe tracii marginali așa încât noi trebuie să îi cuprindem și pe ei și teritoriile lor.

4. Pentru respectarea adevărului istoric și pentru justificarea ființării noastre este mai bine să considerăm poporul trac extins și teritoriile ocupate de traci.

Reclame

Un comentariu

 1. Esau said,

  2012/01/21 la 7:04 PM

  O fi lasat Dumnezeu Dacia dacilor. Dar daca dacii nu-s vrednici de lucrul lasat lor de Dumnezeu, cu parere de rau trebuie sa recunosc ca poate altii mai merituoasi vor trebui sa aiba grija de ceea ce a lasat Dumnezeu pe pamant(sau fiinta Superioara daca exista pentru ca nu sunt asa destept sa stiu daca exista sau nu).
  Rom^nii au ajuns sa fie manipulati sa se comporte, cu parere de rau o spun, ca o haita de caini. Daca fluiera unul sau striga „sho pe el” se reped sa sfasie tinta. Asa au facut dupa 1944 ca sa-i sfasie pe chiaburi si pe „Imbuibatzii” capitalisti, asa au facut in 1989 sa-l sfasie pe Ceausescu, asa si acum sa-i sfasie pe Boc si pe Basescu. De fiecare data fac jocul onor forte oculte care-i manipuleaza pe bietzii rom^ni. Pana cand sa ne mai lasam manipulati ? De ce nu putem face o rezistenta pasiva cum au facut in India de au alungat ocupantul britanic ?
  PS. Este frumoasa si ideea dacica, numai sa nu ne trezim ca dacii au fost vechii indieni care invadasera Europa adusi de persi probabil, sau poate ca dacii erau slavi pentru ca prea ne-au tocat la cap bolsevicii ca suntem de origine slava.
  In rest s-auzim numai de bine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: