Substante toxice in iaurturile “moderne”

Imagine

Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca.
Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie.
Iaurturile probiotice – inventia concernelor americane – spre exemplu,
contin bacterii care nu au fost folosite inainte nicioodata
in alimentatie. Una din acestee bacterii este specia „Bifidobacterium
bifidum”
Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si
in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste
bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri,
in stomac sau in gura, in afara ca omul a facut contact direct cu cele de
mai sus.

Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidul din stomac atunci
cand sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special
din cel subtire.

Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa mai le-au si
modificat genetic ca sa supravietuisca acidul…

Vezi articol original 907 cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: