Asupra crimelor occidentale din Ucraina

Am putea să ne punem întrebarea : în ce măsură instigarea la război civil în lumea slavă ne-ar privi pe noi românii. Un singur punct este suficient pentru a motiva  o cunoaştere a metodelor de  stimulare criminală a populaţiilor: s-ar putea ca metode asemănătoare să folosească Occidentul şi împotriva românilor. Luăm ca exemplu omuciderile  colective săvârşite în Ucraina în ultimele zile pentru a investiga modul cum cu perseverenţă oligarhia capitalistă occidentală îşi urmăreşte obiectivul criminal  la distanţe de  2000 până la 10.000 de kilometri. În faţa acestei atroce atitudini popoarele esteuropene nu au putere de apărare dar dacă atrocităţile se accentuează atunci s-ar putea ca occidentalii să se izbească de un zid pe care îl estimează greşit. Ruşii încă mai au răbdare şi îi mai lasă pe europeni să reflecteze asupra complicităţii lor cu haita criminală a nordamericanilor. Pentru edificare vă invităm să examinaţi câteva informaţii dinspre Rusia.

 

,,Pe 2 mai, în urma ciocnirilor şi incendiului din Casa Sindicatelor la Odessa au murit peste 100 de persoane, printre se numără şi copii.

Liderul mişcării publice Sud-Est, Oleg Ţariov, a făcut această declaraţie. El afirmă că autorităţile ucrainene fac totul ca să ascundă urmele crimei săvârşite. „Se creează impresia că oamenii au fost ucişi şi, după felul cum au fost dezbrăcate femeile, este posibil ca ele să fi fost violate. Apoi, pe trupuri au fost vărsate „cocteiluri Molotov”, după care ele au fost arse, de aceea au ars fragmente ale corpurilor omeneşti”, a declarat Ţariov.


Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_05_05/Politicienii-ucraineni-afirma-ca-la-Odessa-au-murit-peste-100-de-persoane-8184/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: