Un mecanism social al deromânizării

În cadrul luptei antiromâneşti funcţionează următorul mecanism social calificat. Acest mecanism nu este cunoscut direct nici de victime nici de martori deoarece conceperea lui este posibilă numai la nivelul reglementărilor juridice şi la nivelul represiunii statale care de regulă îi intimidează pe cei ce vor să îl cerceteze sau încearcă să i se opună.

Sociopsihologii antiromânismului cunoscând teama tradiţională a românilor faţă de represorii acţiunilor nelegiuite au întrevăzut că unul dintre factorii degradării vieţii româneşti ar fi suprimarea posibilităţii muncirii. Pentru toţi românii cinstiţi, inclusiv pentru creştini muncirea era singura activitate de întreţinere a existenţei şi de prosperare.

Cum puteau face duşmanii românilor astfel încât infractorii să se ridice deasupra cetăţenilor cinstiţi? Răspunsul este simplu: prin suprimarea posibilităţii unei vieţi prin muncă. Din această capcană nu exista decât o ieşire infracţională. Religia evreiască a propovăduit de multă vreme că munca este o pedeapsă. Aceasta este o judecată veche dar noi acum avem una mai urâtă. Ieşirea din capcana suprimării muncii era furtul, înşelăciunea, prostituarea, parazitismul, cerşetoria adică toate speciile activităţii de exploatarea a muncii altora. Tocmai la aceasta îndemna suprimarea posibilităţii muncirii.

Da. Numai că românii în mod tradiţional nu aveau în reflex parazitarea sub feluritele sale forme practicate de alogeni. Ei ştiau una şi bună: muncirea. Fără muncire românii nu mai supravieţuiesc şi nu mai prosperează. Românii stagnează. Infractorii în schimb neavând frică nici de lege, nici de morală, nici de stat nici de vreun dumnezeu fiind activi în direcţia deposedării românilor cinstiţi supravieţuiesc şi prosperează.

Infractorul face ca jidanul: de ce nu mă înşeli şi tu cum te înşel şi eu pe tine? Ar face românii cinstiţi infracţiuni mai ales când sunt duşi de capitalişti la limita mortală a vieţii dar şi pentru infracţiuni este necesară o anumită capacitate. Nu oricine poate deveni infractor. Pentru a fi infractor trebuie să ai nişte aptitudini. Apoi trebuie să primeşti o anumită educare: educarea infracţională. De exemplu de mic prunc trebuie să îndrăzneşti a cerşi, apoi a fura, apoi a înşela pentru a te ridica la deprinderea generală de a-i deposeda pe semenii tăi de bunurile materiale. Apoi la profesia deposedării se mai adaugă abilitatea apărării infracţiunii săvârşite. Capacitatea de apărare a infractorului implică alte abilităţi precum este minţirea, falsificarea, mărturisirea mincinoasă împotriva aproapelui, prefăcătoria, viclenia, trădarea etc. Pentru a avea aceste diverse capacităţi psihosociale trebuie să fii născut şi crescut în familii de infractori dacă se poate să fii descendent din generaţii de infractori. Numai în cursul unei vieţi individuale este puţin probabil ca un individ să dobândească capacitatea infracţională pe care o probează cei proveniţi din familii de paraziţi sociali. O fată dacă nu învaţă prostituarea de la mamă cel puţin ci încearcă să o înveţe prin eperienţiere directă riscă să ajungă repede în inchisoare. Acelaşi lucru îl păţeşte şi un creştin care în disperarea lui se dedă la furt, de exemplu.

Un alt factor ce sare în sprijinul traiului parazitar este personalul religios prin acţiunea de anesteziere a suferinţei ce se naşte din sărăcire în special în mediul rural. Permanenta alinare, permanenta amăgire cu lumea de apoi îi îndepărtează pe români de reflectarea realităţii. În fond şi în fapt popimea a transformat credinţa în sensul absolut al existenţei umane în mijloc ordinar de supravieţuire a castei lor şi a celorlalte caste dependende de activitatea parazitară.

Un aport considerabil la încurajarea parazitismului infracţional antiromânesc au adus şi organele de administrare ale statului capitalist prin eludare, acoperire, mascare, muşamalizare infracţională. Chiar organele statului capitalist inoculează ideea criminală că bătrânii, pensionarii, bolnavii, veteranii sunt paraziţi ai poporului. În schimb nimeni nu spune despre puşcăriaşi că sunt paraziţii poporului român sau despre popime sau despre mercenarii ce luptă pentru oligarhia capitalistă occidentală împotriva popoarelor vieţuind legitim pe propriile lor teritorii. Nici despre curvele televizate nu se spune că sunt povară pentru poporul român , nici despre jocurile de noroc oficializate nu se spune că sunt activităţi parazitare.

Efectul suprimăriii locurilor de muncă, a protejăriii infractorilor şi a întreţinerii parazitismului social al infractorilor precum şi al anestezierii religioase a suferinţelor apare ca sărăcire a românilor, demoralizare a tinerilor, prostituarea fetelor şi lenevirea. În momentul actual după douăzeci de ani de sabotare economică, subminare a puterii de stat, distrugere a sistemului de învăţământ românesc şi de tâmpire religioasă rezultatul este:

  1. prosperitatea alogenilor în România;

  2. sărăcirea românilor şi distrugerea familiilor;

  3. denaturarea vieţii româneşti;

  4. descalificarea profesională;

  5. prostituarea fetelor;

  6. pervertirea conştiinţei de neam românesc.

Pentru cei ce nu au cunoscut direct fenomenul distrugerii premeditate a spiritului românesc precizez că au posibilitatera să verifice în mediul rural această jalnică stare a conştiinţei morale române unde infractorii îi sfidează pe oamenii cinstiţi, le prostituază fetele românilor, şi îi demoralizează pe educatorii poporului.

Români dacă nu vă treziţi şi nu veţi fi uniţi şi organizaţi în apărarea fiinţei voastre alogenii în frunte cu capitaliştii vă vor fi extermina în câteva generaţii. Infractorii capitalismului transnaţional vă vor lua ţara pe care o vor ocupa ei cu borâturile lor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: