Modelul loviturii de stat

Asemănări și deosebiri între evenimentele din Ucraina și cele din decembrie 1989 din România

În pofida campaniei rusofobe duse pe toate canalele media, oamenii raționali și informați nu pot să nu remarce similitudini flagrante între evenimentele din decembrie 1989 din România și scenariul care se derulează acum în Ucraina.

Există anumite deosebiri între ceea ce s-a întâmplat în decembrie 1989 în România și evenimentele în derulare din Ucraina, ele au ca factor determinat comun, ingerința brutală a SUA și a aliaților săi occidentali.

Starea de spirit explozivă a populației din România a fost indusă în mod premeditatprin izolarea pe plan internaţional a statului român, prin impunerea de sancţiuni politice şi economice de către SUA, marea putere mondială aflată în ascensiune, în înţelegere cu sateliţii săi occidentali. Acest plan diabolic a gripat comerţul, dinamitând pieţele de desfacere externe ale României, conducând instantaneu la stoparea producţiei economice. Obligându-l pe Ceaușescu să raţionalizeze anumite bunuri de strictă necesitate pentru populaţie pentru o lungă perioadă de timp ceea ce a condus la scăderea nivelului de trai și generalizarea stării de nemulţumire a populaţiei.


Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_18/Asemanari-si-deosebiri-intre-evenimentele-din-Ucraina-si-cele-din-decembrie-1989-din-Romania-2726/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: