Justiţie capitalistă

Treptat bandiţii capitalişti schimbă legile fără ştirea poporului astfel încât poporul român se trezeşte în plină situaţie infracţională peste noapte. Deposedarea colectivităţii în favoarea grupurilor şi persoanelor vor capitaliştii să fie argument pentru puterea poporului. Mulţimea abuzurilor capitaliste antidemocratice creşte pe zi ce trece sub oblăduirea noilor coduri de legi penale şi civile. În scurtă vreme poporulul român se va trezi că nu mai are dreptul să trăiască în propria sa ţară. Aici ateii se vor întâlni în constatări cu profeţii biblici: ţara va intra în puterea celor răi şi puţini.

Unul din cazurile numeroase de mutilare a normelor juridice şi de abuzuri ale organelor judecătoreşti româneşti ni se prezintă în vestul României şi trebuie să ajungă de urgenţă la conştiinţa patrioţilor din subsistemul statului român. Este cazul Nadăş.

 

CAZUL NADĂȘ – ACTUALIZARE

 

Primim de la dl Adrian GRIGORIU următoarele detalii privind cazul NADĂȘ

Today at 6:43 PM

Cu cateva zile in urma S-AU DESCOPERIT NOI FAPTE PENALE de o mare gravitate comise de familia Colțeu cu acordul tacit al autorităţilor care aveau obligaţia să le descopere şi să le oprească. Distrugerile din păduri se vor regenera abia peste un ciclu de mai mult de 100 de ani.
 
Furtul de lemn și distrugerea pădurilor de la Nadăș s-a făcut de către familia Colțeu cu acordul tacit al conducerii ITRSV Oradea. Patrioții din instituţiile de stat ne informează atat cat pot si ei.
 
Infractorii aceştia profită în mod monstruos de munca depusă de pădurari şi localnici în ultima perioadă de peste 80 de ani când pădurile au fost îngrijite cu dragoste pentru viitor. Viitorul s-a concretizat cu mâna unor judecători care au dispus contrar legilor şi probelor, în familia Colțeu şi mafioţii din spatele lor, care au jefuit tot, şi de la înaintaşi şi de la urmaşi.
 
În cei peste 7 ani de când a dobândit prin fraudă întreaga suprafață a satului Nadăș, familia Colțeu a distrus cu minuțiozitate și perseverență cele peste 6,000 de ha pădure pe care le-a administrat prin Ocolul Silvic Privat Nadăș. Această stare de fapt iese la iveală cu ocazia acțiunii de predare a pădurii de către OS privat Nadăș și de preluare a acesteia în administrare de către Direcția Silvică Arad, ca urmare a suspendării activității ocolului la solicitarea DNA și a Comisiei Județene de Fond Funciar Arad.
 
Dealtfel, controalele curente și cele de fond pe care ar fi trebuit să le facă anual conducerea ocolului erau doar de formă, făcîndu-se doar pe hârtie. Familia Colțeu nu avea niciun interes să își demaște propriile ilegalități, respectiv ordinele de tăieri ilegale sau de abatere de la reglementările legale în vigoare pe care le impuneau pădurarilor, în scopul de a stoarce cât mai mulți bani pe seama pădurii.
Mai mult la:
http://ioncoja.ro/textele-altora/studiu-de-caz-nadas/
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: