Învăţământ capitalist

http://www.romaniatv.net/video-socant-profesoara-agresata-in-clasa-de-elevi-intr-o-scoala-din-ilfov_135354.html

VIDEO ŞOCANT: Profesoară agresată în clasă de elevi într-o şcoală din Ilfov

Publicat: Duminică, 30 Martie 2014 01:27 // Actualizat: Duminică, 30 Martie 2014 11:52 // Sursa: romaniatv.net

Spynews prezintă o înregistrare video incredibilă, realizată într-o şcoală generală din judeţul Ilfov, de o profesoară care a fost agresată chiar de elevii săi.

Profesoară bătută în clasă
 

Filmul, care realizat anul trecut, a fost postat în urmă cu două zile pe un site de socializare şi a şocat zeci de persoane. Întreaga acţiune se petrece în şcoala din localitatea Lipia, comuna Gruiu, iar cadrul didactic agresat porneşte camera ascunsă în momentul în care în clasă îşi face apariţia unul dintre elevii problemă. Fără prea multe cuvinte, elevul se apropie de catedră şi îi trage o scatoalcă profesoarei, spre uimirea unor eleve care apar în cadru. „Ia obligă-mă tu!”, spune elevul care şi-a pocnit profesoara. „Măi Mădălin, ai înnebunit? De ce ai dat în ea?”, sare una dintre eleve în apărarea profesoarei. 

Ameninţată în timp ce suna la 112

Continuând să înregistreze, cadrul didactic a telefonat la 112. „Am fost bătută de un elev. Mihai Mădălin. Şi este şi un băiat străin aici…Fratele unui… La şcoala Lipia, judeţul Ilfov. Şcoala generală…Nu…Dar mi-a dat cu pumnul în cap. Au fost şi elevii de faţă, trei, patru copii”, a povestit profesoara dispecerului de la Urgenţe. Culmea, în timp ce femeia cerea ajutorul poliţiei, elevii s-au întors, întebând unde este camera ascunsă cu care îi filmează.  „Unde-i camera, fă?! Fă, scoate camera, fă!”, spune unul dintre ei, în timp ce altul încearcă să-i smulgă dispozituvul din mână. „Ia mâna, când ţi-oi trage una…”, ripostează femeia. „Ceee să tragi, fă?! Dă-te dracu’, proasta dracu’! Te bat de dracu’ te ia!”, spune „şmecherul” de la gimnaziu. 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/video-socant-profesoara-agresata-in-clasa-de-elevi-intr-o-scoala-din-ilfov_135354.html#ixzz2xfiDdlxr

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: