Elevă capitalistă

O elevă de bani gata din Brăila scrie la 16 ani despre experienţe SEXUALE pe blogul personal FOTO

Publicat: (acum 13 ore) // Actualizat: (acum 10 ore) // Sursa: romaniatv.net
Autor:

Raluca Nicoleta Dewald este elevă în clasa a X-a la Colegiul „Nicolae Balcescu” unde a absolvit şi clasele gimnaziale. Olimpica la matematica în anii trecuti, eleva a fost olimpică şi la lingvistică. Astfel, tânăra are un blog personal unde îşi povesteşte viaţa luxoasă şi experienţele sexuale. Mai mult, ea recunoaşte că fumează şi consumă alcool. Cu toate acestea, tânăra non conformistă este apreciată pentru talentul său scriitoricesc.

Eleva provine dintr-o familie cunoscută din oraşul Brăila, având o situaţie materială foarte bună. Acesta este şi motivul pentru care bugetul familiei îi permite să facă an de an călătorii în locuri exotice, potrivit infobraila.ro.

Cu toate acestea, datorită talentului său scriitoricesc şi al inteligenţei de care dă dovadă, ea pare să fie apreciată în tot oraşul. În acelaşi timp, activităţile pe care le povesteşte pe blogul personal, pornind de la consumul de alcool şi tutun până la partidele de sex, par să nu corespundă cu vârsta sa de doar 16 ani.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/o-eleva-de-bani-gata-din-braila-scrie-la-16-ani-despre-experientele-sale-sexuale-pe-blogul-personal-foto_135805.html#ixzz2xfj0qoHn
Reclame

Un comentariu

  1. Sorina said,

    2014/04/07 la 8:14 AM

    Nu pot sa cred! Este eleva la cel mai bun liceu din oras, olimpica la matematica si lingvistica… asadar,nu e una de ii fluiera vantul prin cap si presupune ca are tigva numai ca sa nu ii ploua in gat… Asadar, nu are nici macar scuza ca nu stie ce face!
    Ma intreb: ce motive o fi avand, oare, sa isi distruga viata intr-un mod atat de jalnic?!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: