Eliberarea Daciei

Având în vedere poziţia consecventă a ruşilor în decursul istoriei prin care ei s-au plasat în aceeaşi parte cu strămoşii noştri în războaiele cu criminalii turci de altă dată noi românii ar trebui să facem o mişcare prietenoasă faţă de Rusia deoarece în fruntea ei a ajuns o personalitate politică capabilă să întrevadă mersul lumii actuale. Dacă România iese din lagărul NATO şi din imperiul americoid declarându-se ţară liberă Rusia ne va ajuta să readucem Dacia în graniţele sale naturale. În caz că americanii ne vor agresa pentru voinţa noastră de libertate Rusia poate interveni pentru noi să ne protejeze.

Nu încape nici o linguşire prorusă aici. Aşa cum ne-a ajutat să scape poporul român obidit de turci tot aşa ne va putea scăpa de criminalii Occidentului. România poate arăta în mod natural aşa cum o vedeţi în imaginea de mai jos. Bineînţeles că s-ar putea ivi şi ocazia unor schimbări interne considerabile odată ce aliaţii noştri s-ar schimba.

Noi dacii trebuie să privim lumea nouă care acum se creează prin inovare şi progres şi nu lumea veche a terorismului american de stat care se exercită cu constanţă în întreaga perioadă postbelică. Imediat trebuie să ieşim din pseudouniunea europeană şi de sub asuprirea americană. Momentul prielnic se apropie. Gata cu bandiţii proamericani!

Dacia refăcută

Dacia refăcută

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: