Culmea democraţiei capitaliste

Culmea democraţiei capitaliste

Este manifestarea paşnică a unei minorităţi naţionale cu armele în mâini asistată de forţele străine.

În cazul acestei democraţii poporul ca minoritate îşi impune voinţa în mod paşnic prin forţă. Dacă se întâmplă ca organele de stat să reprime manifestarea paşnică a trăgătorilor străini atunci se săvârşeşte o infracţiune  de les majesté faţă de străini. Acest fapt este inadmisibil.

Aplicaţie

Dacă o parte din ardeleni s-ar răscula paşnic cu arme occidentale în mâni împotriva conducerii bucaliste atunci conducătorii de la Bucureşti legitim aleşi trebuie să părăsească funcţiile de conducere pentru ca minoritatea ardeleană asistată de Occident să împartă România sau să o conducă în mod democratic în interes minoritar.

Un agent de l’international police agency arrêté en Ukraine parmi les manifestants – (des manifestants payés par l’UE)

agent IPA ukraineVoilà un événement de plus qui en dit long sur ce qui se passe à Kiev. La police ukrainienne a arrêté un agent de l’IPA (international police agency) dans les rangs des manifestants. Or il est plutôt curieux de retrouver un agent de police (affilié à une organisation internationale) luttant contre le gouvernement. La police n’est-t-elle pas censée réprimée les manifestations et non les provoquer? Mais il y a plus troublant…

Un agent de poliţie internaţională a fost arestat în Ucraina printre manifestanţi- (manifestanţi plătiţi de Uniunea Europeană). Iată un eveniment în plus care zice multe asupra aceea ce se petrece în Ucraina. Poliţia Ucraineană a arestat un agent al IPA (agenţei de poliţie internaţională) în rândul manifestanţilor. Ori este mai degrabă curios a se găsi un agent de poliţie ( afiliat unei organizaţii internaţionale) luptând contra guvernului. Nu este presupus că poliţia reprimă manifestanţii şi nu pe provocatori? Dar ceea ce este mai cutremurător…

http://reseauinternational.net/2014/02/23/prise-de-pouvoir-en-ukraine-agents-etrangers-et-manifestants-payes/

Principiu al democraţiei imperialiste

Orice individ are dreptul să îşi impună voinţa contra majorităţii. În cazul imposibilităţii aplicării acestui principiu forţele statale străine au dreptul să intervină împotriva dictaturii poporului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: