Intelectualul postpucist

Unii interpreți și comentatori ai descripțiilor vieții sociale române emit discursuri incoerente privitoare la fapte capitale cum sunt: subminarea economiei naționale, subminarea puterii statului român, trădarea înaltă precum și alte fapte vitale pentru popor.

Acești analiști gândesc încălcând principiul identității ca principiu al gândirii corecte. În timp ce propagandiștii capitalismului le tratează juridic patrioții le tratează moral și politic.

A înțelege subminarea economiei naționale juridic este a da în mâna capitalistului soluția juridică a modificării legii astfel încât fapta să nu mai fie prevăzută de legea penală ca infracțiune sau să nu fie considerată faptă periculoasă social.. După aceste două manevre juridice excrocherești capitalistul o realizează și pe a treia anume consideră că fapta nici nu există. Norma criminală de mai sus este valabilă pentru orice altă acțiune criminală antinațională.

O altă confuzie obișnuită de prostimea facultatistă postpucistă este confundarea societății comuniste cu societatea socialistă și a comuniștilor cu membrii partidelor comuniste.

Întelectualii capitalismului postpucist român pe lângă faptul că nu stăpânesc limba maternă se mai apucă să îi învețe politologie și pe alții.

În cadrul confundării susmenționate se execută următoarea manevră ideologică: substituirea agresorului capitalist al României cu un fantomatic agresor comunist care agresor în cele mai dese cazuri este deja mort ( de exemplu, Ana Pauker, Stalin, alții). Prin această manevră lingăul capitaliștilor caută sp realizeze un dublu efect: biologic își pune hoitul la adăpost de represorii sistemului capitalist lovind în fantomele trecutului sau în zombiile politice ale prezentului iar social promovează ordinea capitalistă. În general persoanele care atacă înverșunat comunismul din boscheții capitalismului postpucist sunt biete victime panicate cu două fețe care sesizează pericolul criminal în care se află dar nu au curajul și responsabilitatea unei acțiuni proprii. Dacă nu credeți ceea ce vă comunic verificați afirmația prin următorul experiment:puneți-l pe un cerșetor postpucist să strige în public ,,Jos capitalismul!” Este cea mai mare probabilitate să nu accepte nici dacă îi dai sumă dublă față de cât încasează în mod obișnuit din cerșetorie.. Teroarea capitalistă a creat o teamă metapsihică smiconștientă care paralizează orice urmare a unei căi autentice a minții. Acest fapt indică adânca adeziune a oamenilor la valorile capitaliste și totodată profunda știință psihologică a dominării oamenilor la care au ajunsideologii capitaliști. Putem numi acest stadiu al exploatării neocapitaliste.

Anticomuniștii neocapitaliști observă deposedarea poporului român de către imperialiștii occidentali și de către agenții alogeni și interpretează acest fapt nu ca o efectuare a politicii neoimperialiste capitaliste ci ca un proces natural de mondializare ce duce într-un anumit proces de comunizare pentru ca deși acum revoltat să constate revelatoriu în final că este inevitabil comunismul de anvergură mondială.

Din punct de vedere psihologic în conduita perversă a interpretului fenomenului capitalist nu este nimic nou și surprinzător. Ceea ce este ciudat este că un comportament pervertit îndeobște nu este tratat ca atare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: