Zoofilie traianică

O tentă zoofilă a bucalismului transpare cu tot mai multă forță în actualitate. Să plecăm de la statuia poziționată în București în fața Muzeului de Istorie Națională.

În primul rând grupul statuar compus dintr-o cățea în călduri și un zoofil penisat îl încurcă pe orice trecător ce vrea să treacă prin fața muzeului precum și pe vizitatorul de bună credință ce vrea pătrundă în muzeu. Pentru un vizitator coborârea conștiinței la nivelul cățelăriei zoofile este o lovitură criminală pe care i-o aplică responsabilul cu grupul statuar.

Un grup statuar înjositor pentru descendenții dacilor are menirea de a scădea stima de sine a celor ce cu demnitate trăiesc în România.

Privită dinspre scursura ideologică occidentală, antiromânească această creație odioasă face parte integrantă din atacul la buna credință a românului îndemnând la bestialitate. În linie distructivă conștiința generațiilor tinere se va descompune spre bestializare romană și antidacică. Fostul împărat roman apare teleleu, cățăleu cu o gură strâmbă ce semnifică dezgustul de o viață trăită pentru a regula o cățea.

Nu poate avea semnificație nobilă reprezentația unui individ ce expune morala unei orânduiri pentru care omul era egal cu animalul.

Spaima bucureștenilor este că asemenea statui ce îl reduc pe împăratul roman la un hoit pietrificat și a Daciei la o cățea în călduri este că se vor multiplica pe banii luați de la copii, bătrâni și bolnavi de un primar ce a jurat pe Hypocrate. Acest primar nu a demolat infectele ghetouri bucureștene din Aleea Livezilor, din Strada Zăbrăuți, Strada Liniei, din Valea Cascadelor pentru a înălța locuințe demne de românii cinstiți ci ridică statui zoofile, poduri suspendate și ceasuri aurite la colțuri de străzi fecalizate câinește. Mulți copii din școlile bucaliste sunt agramați și tâmpiți de propaganda occidentală dar primarul Bucureștilor Oprescu aprobă statui înjositoare pentru conștiința românilor.

Nici o statuie a marelui Burebista și a eroului Decebal nu apare în piețele importante ale Bucureștiului dar apare tâlharul roman într-o zoofilie cățelărească.

Reclame

Un comentariu

 1. Kozma said,

  2013/10/30 la 8:31 PM

  STATUIA SĂ RĂMÂNĂ LOCULUI ca să vadă toată lumea ce-i în mintea latriniştilor.

  Cine sunt latriniştii ? Aşa zisul mediu academic, paraziţi pe spinarea poporului român, inclusiv profesorii.
  Mai sunt nişte dobitoci care umblă prin cafenele sau biblioteci şi încearcă să facă pe deştepţii ca să impresioneze câte o naşpetă plină de coşuri.
  Şi ultima categorie: ţigani romanizaţi care nu vor să-şi accepte adevărata origine, pentru ei este de preferabil să se creadă din italia decât din Carpaţi sau Balkani.

  Să nu uităm şi de etnia aromânilor, mai ceva chiar şi decât ţiganii.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: