Boala, pușcăria și moartea în capitalism

Criminalii antinaționali postpuciști trebuie trași la răspundere pentru crimele săvârșite împotriva poporului român: subminarea economiei naționale, genocid antiromânesc, subminarea suveranității și puterii statului român, distrugerea spiritului patriotic și așa mai departe.
Crimele capitaliștilor sunt inventariate de români, rechizitoriul este pregătit, autorii sunt cunoscuți, voi ce mai așteptați?
Știu argumentul forței: capitaliștii români sunt apărați de capitaliștii occidentali.
A… vă este frică de pușcărie, de boală și de moarte. De ce vă este frică de aceea nu veți scăpa.
Pușcăriile capitaliste sunt pline, spitalele capitaliste nu mai fac față cerințelor, moartea a secerat un milion de prunci pe an și un milion de pensionari neîngrijiți precum și tineri care s-au sinucis în paradisul capitalist.
Boala, pușcăria și moartea sunt omniprezente în societatea capitalistă.
Boala provocată de capitalist este de asemenea plăcută deoarece este provocată treptat ambalată în plastic cocacolat, în haine chimizate în materiale de construcții cancerigene în perversiuni sexuale și în predici creștinești.
Pușcăriile capitaliste sunt de asemenea suportabile deoarece acolo poți mânca și bea, te poți droga, poți regula și poți conduce din ele afaceri criminale.
Este o diferență între moartea naturală și moartea capitalistă.
Este doar o diferență de trăire: moartea capitalistă este plăcută pentru că capitaliștii o provoacă și o realizează prin alimente, medicamente, droguri, etc.
Totul este să muști momeala infracțiunilor de drept comun.
Dacă acționezi pe linie politică împotriva sistemului capitalist atunci nu mai ești prieten cu capitaliștii și boala luptătorului anticapitalist va fi o boală grea pentru că o vei trăi cu mintea lucidă, pușcăria anticapitalistă în condițiile conștientizării necesității suprimării capitalismului va fi o pușcărie feroce iar moartea anticapitastă va fi o moarte groaznică și fără mormânt.
Sintetizez: boala, închisoarea și moartea diferă în funcție de starea în care le întâmpini. Dacă le întâmpini treaz este una dacă le întâmpini drogat de capitaliști atunci este alta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: