Fascicule pe postpucism

Agenții conspirației antiromânești sunt categorizați astfel. În primul rând și cei mai vizibili: ungurii. În al doilea plan stau țiganii cu acțiunea lor specifică și mai ascunsă. În planul trei și mai ascuns acționează evreii.

Dacă examinăm cu atenție cauzele existenței acestor trei categorii de agresori antinaționali constatăm că de fapt aceste cauze se reduc la una: toleranța creștină pe teritoriul român a alogenilor.

Alături de agresorii interni noi îi percepem tot mai clar și mai precis pe agresorii capitalului imperialist occidental, în primul rând pe americani și apoi pe europeni grupați în oligarhia politică, economică, militară și industrială.

În ceea ce privește posibilitatea dezmembrării României trebuie remarcați în primul rând niște factori interni. Pe această linie trebuie amintit că P.C.R. conștient de dezvoltarea inegală a forțelor de producție pe teritoriul României a instituit în anii 80 norma repartizarii echilibrate a forțelor de producție pe teritoriul României. Acest principiu a fost contracarat de burghezia roșie deja formată în anii 80. În acest cadrul conflictual încă în timpul socialismului camarila bucalistă și țigănimea dâmbovițeană a sustras venitul național în favoarea bucureștenilor și a celor din împrejurimi încât ajunsese Bucureștiul să trăiască din resurse mai mari decât ale unui județ. Această politică economică subversivă a capitalei României a creat tensiune între moldoveni și cei din sudul României și între transilvăneni și cei din sudul României. Pe acest fundal antagonic a apărut conștiința dezbinării naționale în interiorul României socialiste în anii 80 ceea ce a catalizat revoltele din acei ani.
Un alt factor intern care a determinat subminarea unității naționale a fost deposedarea poporului român de produsele muncii sale postbelice realizate în timpul socialismului. Capitaliștii interbelici au lăsat România distrusă și poporul înfometat. Doar borfașii și boarfele bucaliste trăiau bine. Poporul român sub conducerea P.C.R. a construit România după război așa cum nu a mai fost niciodată. După lovitura de stat din 1989 oligarhia imperialistă occidentală a distrus în mod premeditat sistematic sub acoperirea complicilor lor interni nu numai bunurile materiale dar și mulțimea relațiilor economice românești începând cu proprietatea poporului asupra resurselor și produselor muncii populare. Ura împotriva progresului postbelic românesc a fost pe măsura acestor realizări. Poporul a fost înșelat. De unde au provenit uneltele occidentale ale înșelăciunii ? O parte din aceste unelte au venit din P.C.R. Acest partid nu era omogen. Avea o cantitate de 4.000.000 de membri. Compoziția sa generațională însă era cheia prăbușirii sale. Calitatea de revoluționari a celor din 1949 nu s-a regăsit în peceriștii din 1989. Fii și nepoții comuniștilor revoluționari nu au cunoscut și nu au avut experiența capitalismului. Peceriștii tineri erau parveniții de mâna a doua și a treia. Ei nu mai erau revoluționari ci impostori îmburgheziți în sistemul socialist anchilozat în anii 80. Ei erau cei ce aveau nevoie de subminarea economiei naționale, a puterii de stat și integrității României. Din rândul peceriștilor tineri s-au desprins capitaliștii postpuciști încă din ultimul deceniu al socialismului românesc. Ei sunt cei ce au subminat politica economică și socială a lui Ceaușescu.

Se speră salvarea poporului român prin intelectualii săi. Intelectualitatea română postpucistă nu este o intelectualitate organică a poporului român. Ea este o sumă mecanică de creiere în borcane. Ei nu sunt oameni autentici. Valoarea acțională a unui intelectual român este echivalentă cu a unui muncitor. Întelectualii români nu au nici concepții nici doctrine nici caractere. Aproape că nu ai ce să faci cu ei . Pe lângă această stare umană precară intelectualitatea română tânără este supusă unui criminal proces de distrugere proocidentală și antiromânească. În dinamica degradării actuale a intelectualității române veți auzi în curând de intelectuali zombificați, agramați, peltici, tarați. Întelectualii actuali care vor să scape de colimatorul antiromânesc să se separe imediat de agenții propagandei și agitației antiromânești și să se consulte cu reprezentanții autentici ai poporului român în vederea salvării națiunii.

Politicianismul capitalist trebuie desființat. Acest sistem politic a creat ceea ce ideologii capitalismului numesc ,, clasa poilitică” ceea ce ar echivala în limbajul anchilozat al filosfiei indiene cu casta politică. E ca și cum de politicieni ar fi nevoie în mod profesional. Așa-zisul pluralism politic nu este decât un circ ce satisface partea cea mai proastă a poporului român, circ prin care capitaliștii joacă la joc de nororc poporul și țara românilor. O dovadă că burghezia capitalistă stăpânește în orice variantă politică statul este faptul că niciodată în perioada postpucistă nici un partid patriotic, național nu a condus România. Nici nu o va conduce . Tehnica jocului politic capitalist este prea subtilă pentru a fi fentată de mințile simple și cinstite ale reprezentanților poporului. Niciodată, în mod fățiș prin alegeri legale politicienii naționaliști nu vor pune mâna pe conducerea statului român pentru a servi poporul. Cine vrea să se convingă de superioritatea tehnică a mecanismului politic capitalist nu are decât să examineze regulile juridice și regulile practice după care acest mecanism a funcționat în cei 23 de ani de după complotul antiromânesc. Această tehnică a guvernării prin alții a asigurat permanența puterii statale pentru cei care stau în spate cu averile acumulate de pe spinarea poporului obidit. Oligarhia românească dirijată din Occident împlinește legea lui Pareto prin aceea că ei 20% din populație acumulează 80% din avuția națiunii lăsând în final majoritatea poporului în sărăcie.

Anunțuri

2 comentarii

 1. misucroitor said,

  2013/08/08 la 11:04 AM

  Reblogged this on misucroitor.

 2. Kosmas said,

  2013/08/12 la 9:27 PM

  Problema este că gaşca de bandiţi au voie să ne terorizeze, din moment ce sunt aleşi de popor înseamnă că ei sunt voinţa noastră, a românilor.
  Să zicem că dacă femeile nu ar avea drept de vot, atunci orice partid politic perceput de oameni ca fiind dăunător o să fie schimbat imediat sau dat jos de la putere.
  Dacă nici indivizii cu cazier nu ar avea dreptul la vot, atunci nici politicieni corupţi nu ar exista. Să presupunem că nici pensionarii şi nici minorităţile nu ar mai avea drept de vot, ci numai bărbaţii români care au întemeiat o familie şi pe care o întreţin prin muncă, dacă numai această categorie ar avea drept de vot atunci cel puţin jumătate din membrii parlamentului vor fi personalităţi demne să intre în cărţile de istorie.

  Dar din păcate îl avem pe piticul porno îmbrăcat în sultan şi nazist samurai sau cine mai ştie ce, care câştigă mereu alegerile doar prin un pui şi o pungă de orez la fiecare baborniţă şi construirea de locuinţe gratis pentru clanurile de cioroi şi interlopi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: