Dreptăcismul postpucist

Dreptăcismul postpucist este o specie de circ politic organizat de burghezia roșie românească actuală.

Dreptăcismul este în imaginea dreptacilor o mișcare politică ca în Occident. (Nu trebuie să tragă cineva o bășină în Occident care să nu aibă ecou bășinos și în România). Dreptacii zic că dreptăcismul este orientarea naționalistă (sunt mai multe isme în România: manipulism, curism, lesbianism, ciochism, capitalism, anticomunism, tembelism, pupincurism și multe altele). Fără a fi conștienți de faptul că ismul ,,naționalism” are o conotație peiorativă după ce ideea caracterului național al țărilor și statelor a fost inoculată în jurul mijlocului secolului XIX cu interese ce nu țineau tocmai de neam ci de o combinație de neamuri conform definiției marxiste. Dreptăciștii ori nu vor ori nu pot să admită că operează cu ideea eteroclită de naționalism. Tocmai de aceea patrioții români sunt expuși unei critici virulente de grupurile imperialiste și mondialiste; au mușcat momeala dreptacilor adică momeala superficialității ideologice. Ideea de naționalism este o idee eterogenă și subversivă concepțional: amestecă etniile. Deși pare că are o utilizare rațională, logică termenul naționalism este folosit ambiguu și nu rezistă la o lucrare logică asupra sa. Dacă de exemplu îi întrebăm pe zece dreptaci ce înțeleg prin naționalism este foarte probabil că vor da cel puțin cinci definiții diferite. Admiterea caracterului compozit al națiunii este este viciul din născare al acestui termen. Desigur acest articol nu va structura mintea mogâldanului dreptaci dar este bine că unii vor lua aminte și vor face operațiile logice elementare asupra termenului pentru a porni de la zero.

Până la elucidarea termenului ,,naționalist” însă dreptacii îi dau înainte că doar nu logica îi ține pe ei în picioare ci ciolanul capitalist. Iată cum. Dreptăcismul face parte din panoplia ,, jocului politic democratic” al societății capitaliste multilateral dezvoltate și înaintate spre imperialism. Dreptăcismul are funcția principală de arătare a ,, democrației capitaliste” și a ,,toleranței politice”, a ,,respectului”  față de creativitatea socială și politică a poporului manifestată în ”multitudinea” de grupuri, partide și persoane politice pe care capitaliștii le ,,,admit”  în sistemul lor social. Dreptăcismul este mulțimea foarte ,, diversificată” de entități politice ce apar și dispar continuu în ,, jocul democratic”.

Dreptăcismul postpucist este expresia pipernicită a anumitor tendințe legitime dar mutilate ale poporului român tendințe care au fost reconfigurate ( desfigurate) pentru uzul personal sau de grup capitalist. Dreptăcismul cu toate variantele sale individuale, grupale și statale este expresia politică a impotenței politice a românilor zombificați după lovitura de stat antiromânească executată în 1989.

Una din fisurile prin care se vede hidoșenia capitalismului imperialist este caracterul etnic eterogen al grupurilor dreptace. A doua fisură este consecința primeia: caracterul eterogen al ideologiei dreptăciste care incoerență se exprimă și în doctrină. Dreptacii sunt în România oameni cu convingeri capitaliste. Imediat ce te atingi de problema proprietății dreptacii sar în sus ca arși de focul Gheenei deși sunt creștini jurați. Acestă convingere asupra rolului fundamental jucat de relația de proprietate cangrenează imediat coerența conștiinței morale. Nu îi mai interesează nici un Cristos nici un Iehova nici un dumnezeu: să nu te atingi de proprietate. Românul din popor are un proverb la limită: ,,și popă și hoț… cu două în gură nu poți!” (Al dracului român, nu vrea să se lase nicidecum.)

A treia fisură și totodată criteriu după care îl identifici pe dreptaci este coabitatrea cu orice fel de oameni politici. Când spun coabitarea mă refer la relațiile vitale ale dreptaciului, nu la declarațiile de scenă. Ceea ce îl face pe dreptaci să coabiteze creștinește cu orice potlogar politic este mondialismul, capitalismului actual și eterogenitatea etnică a grupurilor dreptace. Deși el declară că el reprezintă un singur neam și acționează în interesul neamului dreptaciul postpucist este prieten bun cu toată lumea: și cu hoțul și cu popa, și cu gospodina și cu curva, și cu capitalistul și cu comunistul și cu fascistul. Îl poți verifica prin experimentarea proverbului popular: ,,În trei locuri îl poți cunoaște pe un om: la bani, la băutură și la mânie”. Să-l luăm la bani. Din mintea și caracterul dreptaciului postpucist iese duhoarea escrocheriei capitaliste imediat ce îl pui în fața posibilității de a câștiga bani; uită și de mamă și de tată și de patrie adevărată. De altfel dreptaciul postpucist este un fomist dependent de clasa capitaliștilor și joacă după zăngănitul banilor din jebul oligarhului financiar.

O altă caracteristică a dreptaciului postpucist este dreptul lui și faptul că apare pe toate canalele de informare și manipulare masivă unde apare în calitate de victimă a persecuției oficiale pentru ideile sale ,,naționaliste” ,,patriotice” și care arată cu documente că el este legal și constituțional și nu este nicidecum extremist. Omul are dreptate el este chiar agentul burduhanelor capitaliste: este legal constituit, acționează legal deoarece constituția și legile de față sunt expresia intereselor de dreapta adică a capitaliștilor care tolerează toată gama de formațiuni politice se înțelege și pe ,,extremiștii de dreapta”. Ați văzut vreun dreptaci să facă pușcărie politică? Nu are cum pentru că ei sunt constituționali și legali. Pe canalele de informare și manipulare apar foarte bătăioși pentru cauze care nu au nimic cu filonul esențial al vieții românești actuale: homălăii, minorități române din alte țări etc. Unii dintre dreptaci nu își cunosc nici doctrinele pe care le arborează; te trimit la lideri iar liderii lor sunt reprezentanții grupurilor burgheze. Feriți-vă de dreptăciștii postpuciști.

În cotețăria politică românească postpucistă manipulatorii au creat atâta diversiune pe banii prostitului popor că abia mai găsești câte un patriot izolat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: