Asigurați-vă autenticitatea spiritului

Suntem cumva derutați de cangrena socială provocată de marasmul capitalist. Capitaliștii europeni au diferite planuri secrete care adeseori sunt subordonate planurilor antieuropene.
În vânzoleala quasianimalică a Europei noi români suntem din nou victime ale intrușilor, ale trădătorilor și ale alogenilor. Clarificarea raporturilor dintre grupurile reale parcurge o fază ce ar putea fi accelerată dacă s-ar efectua anumite acțiuni controlate și coordonate menite să reveleze mecanismele sociale ale subjugării antiromânești. Puncte de reper pot fi subsistemele și subprocesele sociale desfășurate în România cum ar fi sistemul și procesul sanitar, sistemul și procesul educațional și așa mai departe.
Luăm ca exemplu sistemul și procesul de învățământ. Primul atac ce s-a dat a fost la nivelul conținutului de asimilat de către elevi. Idealul educațional român a fost deființat. Prin procesul de învățământ capitalist nu se mai urmărește realizarea potențialului uman, realizarea personalității ci deformarea sau profilarea unor indivizi ca anexe ale complexului economic capitalist, toate fiind subordonate scopului său fundamental: creșterea profitului patronilor. Acest scop general nu are nici o legătură cu realizarea personalității. Marea masă a produselor procesului educațional este compusă din zombii capitaliste adică niște oameni nedefiniți, neisprăviți profesional și social adică niște oameni ratați.
Ideologia criminală a capitaliștilor este ideologie dominantă în sistemul de învățământ. Copii nu sunt crescuți, adolescenții nu sunt educați și tinerii nu sunt formați pentru națiunea română ci pentru oligarhia capitalistă imperialistă occidentală.
Totuși se poate observa că eficacitatea acestui proces nu este deplină. Deficitul eficienței decurge dintr-o carență socială generală a capitalismului: desincronizarea la nivelul sistemului social. Această schizofrenizare socială capitalistă se exprimă până la nivelul conștiinței filosofice: filosofia analitică. Ideologii capitaliști cultivă creierele în borcane. Confruntați cu viața colectivității umane în ansamblu unui popor idelogii capitalismului devin simpli handicapați sau niște jalnici manipulatori. Acțiunea lor prinde structură doar în comunitățile produselor zombificate de propriul lor proces de educare. Viața însă le scapă. De aceea ei sunt criminali spontani. Ei nu au soluții pentru viață. Viața îi depășește. În condițiile sistemului capitalist spiritele mari nu pot crește. Omul este constrâns a deveni piesă în angrenajul social-economic capitalist.
Uneori câte un capitalist ce are ceva conștiință morală se scuză cu faptul că este prins în practica socială și forțat a da soluțiile aferente. Nu poate fi scuzat pentru aceste motive pentru că și dacă atinge scopul material al producției sau acțiunii economice el nu își rezervă nici măcar timp de reflecție asupra direcției și sensului vieții ci în mod obsedant se dedă circular aceluiași viciu al acumulării materiale. De aceea cetățeni vă zic să nu aveți încredere nici în sistemul capitalist nici în agenții acestui sistem. Eliberați-vă mințile din capcana criminală a capitalismului și faceți pauza necesară spiritului pentru a vedea în viitor.
Uneori și oamenii spiritului se înșeală sau sunt înșelați pentru că sistemul social capitalist are o putere de pervertire și denaturare ce transformă chiar activitatea spirituală în simplă operație de sporire a profitului. Această sclerozare și anchilozare a omului de spirit este evitabilă în condițiile poziționării consecvente, vigilente în inima contradicției sociale vitale. Poziționarea realistă, lucidă în centrul luptei asigură echilibrul spiritului permițând libertatea sa.
Ceea ce prescriu nu are nimic comun cu religia, credința religioasă, obscurantismul și nici cu derivațiile lor ci este poziționarea autentică a ființării umane.

Reclame

Un comentariu

 1. Kosmas said,

  2013/07/26 la 12:42 AM

  Trebuie definit capitalistul: de obicei un patron, sau director de unitate pus pe criterii familiale sau politice (membru al aceluiaşi partid), în orice caz individul cu prea puţine reguli morale şi ca să-ţi menţină poziţia de superioritate socială asupra angajaţilor proprii sau a pulimii în general (cum ar zice preşedintele actual) încearcă să-l distrugă psihic pe omul simplu.
  Îl distruge prin educaţie, îl menţine prost, îl ajută să facă chiar şi facultăţi dar în care să înveţe mai puţin decât dacă ar citi 2 zile pe wikipedia un anumit subiect, apoi îi aduce eminte şi-l înjoseşte mereu că de… „noi avem nevoie de muncitori care să se teamă de noi”.
  Îl mai distruge mental şi prin introducerea unor elemente alogene infracţionale, la noi ăştia sunt ţiganii, care nu trebuie să muncească ci doar să bage frica în clasa muncitorilor, să-i menţină docili.
  Apoi mai aduce muncitori alogeni de genul chinezilor ca să-i facă pe băştinaşi să se lupte cu dinţii pentru locurile de muncă (rezervate lor) din ce în ce mai puţine, iar apoi să se înjosească în ultimul hal pentru a-şi păstra slujba.

  Această cale şi altele vor duce la distrugerea Bărbatului Român în marea lui parte, iar supravieţuitorii care se vor putea reproduce cu femeile (ca şi la animale femeile vin odată cu teritoriul). Asta este o măsură de scurtă durată deoarece odată cu distrugerea genomului românesc ei nu or putea să stăpânească decât peste o adunătură de rase inferioare (de unde şi putere mai puţină în faţa lumii, îi va face pradă în ochii altora), iar dacă alogenii ar fi dintr-o rasă mai puternică (să zicem Saxoni) atunci ar distruge cu totul pe stăpânii băştinaşi. Deci genomul românesc ar fi distrus indiferent ce căi ar urma aceşti chiaburi moderni.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: