Îndobitocire și salvare

Încetul cu încetul structura psihică a românului se deteriorează. O ceață infectă se întinde în spiritul lui eliminând rigoarea, ordinea și disciplina locul lor luându-l, compromisul, concesia, jumătatea de măsură, murdăria, zoaiele, pestilențele spiritului. O gângăveală tot mai primitivă de handicapați, o pleoscăială urduroasă se extinde bolnăvicios în așa-numita conștiință românească. Mașinăria descalificantă capitalistă funcționează fără oprire în speranța îndobitocirii poporului român.
Așanumiții psihologi deși sunt conștienți de acest proces de degenerare criminal dirijată se fac a nu ști și slujesc în continuarea agenturile criminale ale Occidentului sub forma serviciilor sociale al sereloielor multinaționale în fapt anaționale. Consideră că recunoașterea degradării psihicului social nu ar fi problemă științifică și deci nu ar fi demnă de buticăreala lor. Noi cunoaștem proverbiala lașitate a intelectualului care merge cântând la moarte trăgând pe nas fumul narcotic la ideologiei occidentale. Nici nu ne mai pierdem timpul cu ei.
În mod obiectiv lipsa unor mijloace independente de informare a poporului îi lasă pe români în procesul îndobitocirii capitaliste occidentale. Criminalii ideologici ai capitaliștilor occidentali se înșeală. Poporul român are rezerva și priceperea de a scăpa din capcana propagandei și manipulării distructive. Pe lângă aceasta imperialismul occidental își are groparii săi care au grija lui…

Lasă un comentariu