Capitalism, creștinism și inspecție sclavagistă a muncii

Că capitalizmu-i bun p-asta o știe orice lingău proocidental. Numai că acum unii mogâldani bucaliști au aflat în luminare capitalistă că inspecția bucalistă a muncii doarme în cizme capitaliste și nu inspectează munca la negru de la magazinul capitalist Auchan din Militari unde un bărbat tânăr lucrează opt ore pe zi ca muncitor pentru jumătate din salariul de necalificat din timpul socialismului și câteva fete lucrează 12 ore zilnic pentru o vechime pe cartea de muncă de numai 4 ore pe zi. Și unul și celălalt din cauza democrației capitaliste și a moralei neputiincioase a creștinismului nu îl în denunță pe patron pentru infracțiunea muncii la negru ci tace și rabdă ca să nu își piardă mămăliga de supraviețuire creștină.

Dacă te duci la Inspecția muncii adică la adresa institutiei:
Str. Matei Voievod nr.14, Sector 2, Bucuresti Tel. 021/302.70.30 o doamnă flendurită, semidoctă, capitalistă îți spune că nu primește înștiințare asupra infracțiunilor privind munca la negru decât direct de la persoanele care lucrează în acele condiții ilegale. Persoanele care lucrează ilegal la capitalistul Auchan în capitala bucalistă în cartierul Militari din cauza impotentei moralei ceștine și-a anulat și curajul de a mai fi, ce să mai vorbim de demnitate. Iată efectele educației creștino-capitaliste: diverse forme moderne de sclavagism. Trăiască Hristos cu Jehova în fruntea capitalismului imperialist.
Conform moralei capitaliste a politeței infracționale este rușinos să te asociezi cu victimele capitalistului și mai ales nu este creștinește să instigi la luptă de clasă împotriva exploatării capitaliste.
Biserica ortodoxă română nu se rușinează creștinește să ia bani de la muritorii de foame ca să-și facă ctitorie de lux în centrul bucalist ca să-i mântuiască pe cei păcătoși. Creștinii care se închinau la morți pe la biserica Gorgan i-au dat peste labe celui ce instiga la trezirea neamului românesc dar știau să poarte icoanele eroilor naționali Zelea Codreanu și ale altor legionari pe străzile bucaliste.
Parșivenia și perversitatea religiei jidănești este surprinzătoare chiar și pentru un dreptcredincios ateu.
Amin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: