Redacizarea

Renașterea dacică este cel mai radical curent identitar din România și  trebuie evitată compromiterea ideii sale centrale prin asocieri manipulatorii cu ridicolul vieții capitaliste. Baza biologică a poporului nostru este mai veche decât toate formele organizării colectivității noastre de-a lungul evoluției în timp.

Curentul romanist a fost inoculat de alogeni de secole și nu poate fi acum eradicat ușor. Ne vom baza pe noile științe biologice și psihologice precum și pe arheologie și raționamente logice pentru reconstituirea descendenței noastre autentice. Dacă sunteți autentici descendenți ai dacilor nu veți intra în contradicție decât prin argumentare pozitivă.
Oricum daciștii nu pot avea adeziune pentru teza originii noastre străine de baza biologică și geografică a dacilor (geților) pentru că ne periclitează dreptul istoric de a fi aici unde suntem din vremuri imemoriale.
Pe de altă parte astă problemă romanistă nu am fi avut-o niciodată dacă dacii și-ar fi păstrat libertatea și nu ar fi permis alogenilor să intre în teritoriul dacic.În logica romaniștilor și țiganii de acum vor putea susține că românii vin din India și ar fi bine să plece acolo și să le lase România lor.

Problema este mai gravă decât pare la prima lectură sociologică. Există o acțiune concertată antieuropeană începută cu al doilea război mondial și accentuată după înăbușirea emancipării rasei europene în cursul perioadei postbelice.
Am comunicat publicului internetistic că fenomenul declinului Europei nu poate fi explicat fără admiterea tezei luptei interrasiale. Abia admiterea acestei lupte macrobiologice ne poate lumina asupra fenomenelor sociale de masă la care am asistat în secolul XX și care se vor accentua incomparabil în secolul XXI. Problema dacică este parte integrantă din activitatea de autoapărare naturală a rasei europide.

În cadrul general al procesului de structurare a raselor umane dinamica luptei va cere ceea ce dușmanii europenilor au combătut în al doilea război mondial. Chinezii au înțeles această necesitate și își vor dovedi ascensiunea în fața unor europeni deprimați și oripilați de agresiunea sălbatică din al doilea război și de ideologia imperialistă antieuropeană.
Soluție posibilă. Europa încă mai are baza biologică, genetică capabilă de a se regenera. Este însă necesară o prietenie ariană extinsă la dimensiuni bicontinentală cu Rusia. Concomitent este necesară aplicarea unei strategii proeuropene de acțiune în care valoarea centrală să fie omul european. De nu vor înțelege și face grabnic regenerarea rasei europene, europenii se vor sinucide treptat conform voinței extraeuropenilor.

În acest cadru trebuie să vedem acțiunea de redacizare ca un proces de regenerare simultană a acelei părți din națiunea română care este autentica purtătoare a descendenței dacice.

1 comentariu

  1. sabina ion said,

    2013/03/29 la 9:06 AM

    dle ZOB=GENETICA HAMBURG E ARMA LETALA ..a facut zob pe toti clampanitorii ..eu am 80 de ani si multumesc lui D.ZEU ca genetica HAMBURG O FACUT LUMINA ..sinteam in mine lucrul acesta ..CA SINTEM DACI..acum sa votam un partid sau sa fiintam noi DACII ..care sa aplice teza DACIA UNITA daci sa ne numim la numele nost milenar sa revenim..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: