Legionarii actuali

Cunoștințele pe care le scriu aici în acest text sunt cunoscute implicit de cei ce își zic legionari.Dacă cineva vrea o explicație asupra paradoxului politic legionar actual nu poate să nu se lovească de două elemente: o cauză internă inerentă doctrinei și oamenilor organizației și o cauză externă situată în conjunctura postpucistă.

1. Legionarii de acum sunt legați acțional de o doctrină politică contradictorie: trebuie să respecte principiile lui Iisus și totodată trebuie să ofere soluții poporului român. Acestea două nu pot sta împreună. Iisus îi obligă la o viață morală general umană iar poporul român cere soluție națională. Este un sistem vicios ce nu permite dezvoltare.

2. Există un factor extern. Conjunctura în care se află Umanitatea acum este critică pentru popoare pentru identitatea lor. Forțe externe acționează concertat pentru desființarea identității naturale a persoanelor familiilor, neamurilor, popoarelor.

Conjunctura mondială contravine creșterii naturale a formațiunilor umane dezvoltându-se în sisteme economice, militare, politice capitaliste, imperialiste concentrând mijloace și resurse ce depășesc puterea de apărare a unui popor. Aceasta este sursa degringoladei naționale. În timp ce oligarhiile multinaționale se organizează agresiv poporul agresat întră în debandadă.

Asistăm neputiincioși la un război neobișnuit, netradițional. În acest război poporul agresat nu posedă mijloace, pricepere și nici conducători care să îl organizeze. Poporul a dat din atributele sale statului ca grup uman organizat care s-a însărcinat cu apărarea poporului și organizarea vieții interne. Primul pe care l-a atacat camarila occidentală a fost statul distrugându-i baza economică.

Oamenii statului (funcționarii) au fost cumpărați sub diferite forme pentru a accepta trădarea, subminarea economiei naționale, complutul antipopular, etc. În aceste condiții punem întrebarea: statul ca grup delegat de popor mai are legitimitate? Pentru a primi răspuns examinați constituția ca lege fundamentală, ca set de principii ale conduitei statale. Veți putea vedea că legea fundamentală a poporului român a fost transformată într-o schizofrenică formulă normativă ce are rolul de a face statul poporului român o organizație impotentă, un eunuc demn de a fi ucis.

Doctrina distructivă ce a stat la baza degenerării statului român în perioada postpucistă este o doctrină războinică agresivă față de noi și gândită colectiv, strategic. Au fost făcute organizații secrete compuse din români trădători întorși din străinătate care sunt foarte bine documentați asupra tipurilor umane române, asupra modurilor de acțiune posibile, asupra resurselor pe care românii le folosesc. Acești agenți lucrează din interiorul României blocând inițiativele patriotice prin preluarea conducerii organizațiilor naționaliste, prin denaturarea acțiunilor naturale ale românilor, prin inocularea unor mentalități cu totul străine de sufletul nostru autentic.

La o asemenea acțiune, de o asemenea anvergură și profunzime este de-a dreptul caraghios și ridicol să reacționezi cu oameni, metode și mijloace de secol XIX și XX. Este imposibil ca de 20 de ani să nu fi fost patrioți în România. Au fost dar în mod sistematic, organizat au fost anihilați de aceste agenturi plătite din banii poporului român.În această conjunctură se situează grupul românesc legionar. Grupul românesc legionar actual trebuie să scape de jugul manipulării capitaliste pentru a se afirma ca mișcare autentică originală. Ruperea acestui automatism al conștiinței binefacerilor capitaliste nu se poate face decât prin sacrificii. Dar sacrificiile umane ne privesc pe toți (fără excepție). Atâta timp cât nu vor exista exemple umane de sacrificiu poporul nu va crede nici o organizație politică deci implicit nici pe legionari.

Politica autentică nu se face cu reclame capitaliste nici cu bordeluri internaționaliste. Noi știm că cu fiecare pas de cristalizare a conștiinței naționale ne apropiem de eșafodul imperialist. Numai cine poate accepta această condiție poate înțelege mai departe ceea ce este de făcut. Noi în general știm că este greu să plătești prețul suprem pentru ideal sau pentru credință dar altă cale nu este. În această cumpănă se găsesc toți patrioții implicit legionarii autentici.

1 comentariu

  1. ion said,

    2013/03/16 la 12:32 PM

    bravo pt articol dar parca erai un marxist care punea semnul egalitatii intre ‘legionari’ si fascisti si intre ortodoxie si inapoiere..in genul celor de pe criticatac. te-ai reevaluat?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: