Stârpirea neamului românesc

Stârpirea rasei românești se face pe mai multe căi.

 
1. Una dintre ele este practicarea nenaturală a activității sexuale cum ar fi homosexualitatea, fetișismul, zoofilia, perversiunile sexuale, pedofilia, pornografia, masturbarea, narcisismul,etc.

 
Soluția pentru această problemă a devierii de la reproducerea naturală ar fi asigurarea condițiilor materiale pentru familie și ajutarea tinerilor în viața de familie. Pe de altă parte se poate acționa prin prohibirea prescripțiilor, îndrumărilorși informărilor asupra practicării greșite nenaturale a activității sexuale în așa fel încât oamenii să nu știe să nu practice activități reproductive deviate sau deviante de la calea naturală.

 
2. O altă cale de evitare a reproducerii biologice a rasei românești este abstinența de la funcția sexuală a reproducerii. Această cale este practicată și aplicată în cazul bărbaților și femeilor săraci care caută ajutor la excrocherimea religioasă. Mână în mână cu asupritorii capitaliști în special religioșii ortodocși impiedică reproducerea umană normală prin integrarea tinerelor și tinerilor în biserici și mânăstiri. În acest cadru biserica nu încurajează zămislirea copiilor ci împiedică procrearea. Un număr considerabil de femei și bărbață își pierde neamul în viața monahală. Această situație este rezultatul conlucrării criminale dintre clasa capitaliștilor și ofertanții religioși primii pe de o parte deposedând poporul în special pe cei tineri iar religioșii oferindu-le celor deposedați în locul bunurilor materiale sustrase prin taxe, tarife și prețuri disproporționate față de venituri, iluzia realizării de sine după moarte. Oamenii neavând decât să aleagă între doi agenți ai răului îl aleg în disperarea lor pe cel care îi ține în subzistență în schimbul iluziei.

 
Soluția la cea de adoua nenorocire a poporului român este o orânduire socială care să asigure românilor baza materială a realizării de sine. La aceasta trebuie efectuată o educare și o informare științifică a tineretului pentru a suprima baza materială a grupurilor religioae ce împiedică reproducerea umană prin abstinență.

 
3. Cadrul social capitalist bazat pe activitatea abilă de deposedare a semenului este de asemenea un filtru ce interzice viața biologică normală a bărbaților și femeilor. Deposedarea capitalistă ca lege generală a funcționării sistemului actual dominant este cea care împiedică unirea femeilor cu bărbații sub sancțiunea foamei, frigului, bolilor etc. Ca și cum sărăcirea nu ar fi o metodă suficientă de sabotare a reproducerii biologice române capitaliștii au dat permisiunea juridică garatată de forța coercitivă a statului să ucizi copii în fază intrauterină sau să distrugi materialul reproductiv în timpul sau înaintea actului reproductiv.

 
Soluția pentru împiedicarea genocidului antiromânesc prin frânarea juridică a reproducerii populației este emiterea unui set de legi favorabile reproducerii naturale și asistate a neamului românesc. Bineînțeles acest set de legi favorabil înmulțirii românilor nu va fi făcut de un grup politic capitalist ci numai de un grup de conștiință patriotică, națională.

 
4. Prostituarea este o altă modalitate de evitarea a reproducerii naturale. Prin mediul capitalist se propovăduiește această activitate nenaturală sub eticheta justificatoare de ,, cea mai veche meserie din lume”. Capitaliștii vor să acrediteze ideea că satisfacerea nevoii sexuale pe recompense este meserie. Practică ideologii capitalismului aceeași pervertire a vocabularului pe care au practicat-o în perioada postpucistă a anilor 90 când orice activitate trebuia denumită comercial. În fapt așa cum cetățeanul Zărnescu a sesizat capitalisștii occidentali duc împotriva noastră un război neconvențional de care românii în general nu sunt conștienți, război în care sunte loviți fără ca noi să lovim. Așadar prostituarea ca armă a războiului neconvențional are drept consecință diminuarea numărului nașterilor prin consumarea sterilă a actului reproductiv.

 

 

Soluția pentru prostituare este asigurarea bazei materiale pentru cei ce se dedau la prostituție din sărăcie, pedepse aspre pentru cei ce practică prostituția pentru a se îmbogăți și organizarea științifică a activității matrimoniale în vederea încadrării clienților și prostituaților în viața normală de familie.

Reclame

Un comentariu

  1. TORNA DACIA said,

    2013/03/05 la 12:32 PM

    ACEST MASON -ACEST CLUBIST ROMA A DAT OG.MUGUR ISARESCU/2000 IN CARE TIGANII SAU AUTOINTITULAT ROMI FARA O LEGE A ETNIILOR EMISA/ FARA O LEGATURA CU ROMA[rezulta OG.-LOVIT DE NULITATE]… Sondajul e o manipulare a masonilor ..e o incercare de manipulare abjecta…a votantilor …in fata tezei cu baza istorica DACIA/DACI SA NE NUMIM -uniti cu basarabi daci sa fim ..in veci sa fim ..[unirea e pe vecie facuta de inaintasi la 1918 ] .NU ARE NICI O SANSA …GENETICA HAMBURG a trezit toate constiintele votantilor //rotatia-stinga -dreapta la hotie=gata toti s au prins..Votam un presedinte sau un rege autohton ce are acest deziderat si actele pe loc s au schimbat….toti stiu ca= DACIA A INVIAT…AMIN.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: