Ipocrizia ghidată

Pentru anumită categorie de patrioți români terenul luptei este conștiința cetățenilor. Dacă aceste conștiințe sunt câștigate de patrioți,  străinii nu mai au ce să distrugă. Dacă spiritele sunt câștigate de străini atunci urmează zombificarea capitalistă a românilor. Scriu aceste afirmații în cunoștință de cauză deoarece am trăit perioada loviturii de stat antiromânești și perioada binefacerilor postpuciste capitaliste.

În cadrul acestei experiențe pot spune că efectiv nu avem criterii de comparare  a cetățenilor din 1990, produși de sistemul socialist, cu indivizii zombificați de acum.

Chiar grupul de discuție de pe acest sait este victima degenerării postpuciste. Manifestă permanent fixații capitaliste în gândire și abordare fără să își dea seama.
Orice discuție își are valoare în cadrul limitelor pregătirii acțiunii. Când momentul acțiunii a sosit discuțiile devin frâne împotriva devenirii progresiste.

Această situație este creată de caracterul actual dominant al propagandei și manipulării antiromânești a Occidentului. Românii sunt prizonieri puși la zid a căror minte a ajuns paralizată de frică și teroare capitalistă.

În acest timp trepădușii prooccidentali ridică imnuri capitalismului și investitorilor de carton din Occident ce le spoliază țara.

Nu aici pe sait se manifestă patriotismul ci în fața vânzătorilor de neam și țară ce vă mănâncă produsul muncii,  la parlament, guvern , președenție și instanțele de judecată aservite capitalismului occidental.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: