Hăituire şi hoituire

Calea prin care se dejoacă mişcarea naţională română este înfiltrarea şi sabotarea din interior. În acest caz patrioţii autentici ar trebui să procedeze  ca în oglindă: să se înfiltreze în grupurile politice diferite şi cel puţin să ne dea informaţii de acolo sau să saboteze activitatea grupurilor antiromâneşti.

Propagandiştii şi manipulatorii antiromâni au creat o psihoză specifică postpucistă constând în misticizarea Occidentului; tot ce este occidental este superb este de neatins, incontestabil. Propaganda anticomunistă a fost inoculată în cele mai grosolane forme în conştiinţa zombiilor postpuciste. Există absolvenţi de facultate românească ce sunt agramaţi. Misticismul proccidental este puternic răspândit în special în mediul învăţământului.

 În mintea celui intoxicat există o paralizie a gândirii o inhibiţie automată a gândului răzvrătirii. Este opera psihologilor sociali din Occident.

Nucleul impostorilor din PCR activează în interiorul partidelor în special de stânga. Refacerea unui pol patriotic nu este posibilă fără o propagandă directă la persoană. În capitala bucalistă a României nu se poate observa activitate propagandistică patriotică. Internetul este mijlocul prin care grupurile patriotice sunt îndepărtate de actul socializării care nu poate fi realizat fără contactul direct între persoane. Nu vă bazaţi pe internet pentru coalizare socială. Fără cunoaştere directă nu puteţi realiza nimic. Cei care au forţă nu au internet.

Atunci când evaluaţi capacitatea de luptă a unui grup trebuie să examinaţi modul lui de viaţă. Dacă grupul este sclavul manipulării economice capitaliste atunci nu veţi face nimic cu acel grup. Dacă grupul se mişcă sub impulsul unui model străin iar nu faceţi nimic cu acel grup pentru că nu are mişcarea proprie ce trebuie să iasă în mod involuntar din conştiinţa lui.

 Tembelizarea tineretului român se face pe cale neconvenţională anume economică. Momeala economică este mult mai puternică decât ideologia naţională sau decât predica morală a unui dreptcredincios. Cel ce are o ascensiune spirituală se află în raporturi de luptă cu ideologii burgheziei pentru că se luptă pe sufletele oamenilor cu ei. De aceea trebuie să fiţi atenţi la mjloacele de manipulare capitalistă şi să vi le însuşiţi deoarece conştiinţa persoanei este o parte slabă a fiinţării sale.

Fac precizarea că degradarea capitalistă a omului are loc în următoarea ordine. Capitalistul atacă mai întâi spiritul persoanei. Cei care au spiritele puternice nu pot fi subjugaţi nici cu mijloacele economice ale capitalistului. De aceea capitalistul trebuie să frângă spiritul mai întâi.Se face prin degenerarea procesului educaţional familial, şcolar şi social. Aduc aminte că prima componentă a spiritului este cunoaşterea. A doua componentă a spiritului uman este capacitatea de acţiune. A treia componentă a spiritului uman este afectivă şi este capacitatea de contemplare a universului ca întreg. Capitalistul atacă toate cele trei componente spirituale prin diverse mijloace pseudoculturale.

 A doua componentă umană după dărâmarea spiritului personal este sistemul psihic. Capitalistul îl paradeşte prin supraîncărcarea cu sarcini inutile persoanei, prin deturnarea de activităţile normale de împlinire personală, prin inocularea unor activităţi psihice nocive şi prin lipsirea de tratament psihiatric. Puteţi constata creşterea numărului de bolnavi psihic în societatea românescă capitalistă postpucistă.

 A treia componentă atacată de capitalist este sistemul biologic, trupul însuşi fiind ultima redută de care capitalistul se loveşte în goana lui psihopatologică după profit. Atunci când a transformat persoana într-un individ capitalistul în criminalitatea lui nu mai are decât vătămarea corporală antiomenească să o săvârşească şi rămâne fără obstacole.

 De aceea vă atrag atenţia că lupta cea mare este pentru apărarea capacităţii voatre spirituale  adică a conştiinţei voastre căci după ce va distrus conştiinţa sunteţi în mâinile halerei capitaliste.

 După distrugerea conştiinţei urmează hăiturirea psihică şi după aceea hoituirea propriu-zisă.

 Cine are ochi să vadă. Cine are urechi să asculte. Cine are minte să înţeleagă. Cine are caracter să facă!

Anunțuri

3 comentarii

 1. Andrei said,

  2012/11/17 la 8:07 PM

  Buna, vad ca ai idei asemanatoare cu ale mele, si eu sunt roman nationalist patriot si sunt impotriva demonocratiei kkpitaliste sau a comunismului sionisto-satanist(simpatizez puternic cu miscarea legionara dar nicidecum cu fascismul sau nazismul). Adresa mea de mail/mess este moraru_andrei_mircea85@yahoo.com si as vrea macar noi cei cu adevarat crestini ortodocsi si romani nationali sa vorbim intre noi si daca putem sa facem ceva. Daca nu reactionam macar mental impotriva acestor satanisti care conduc lumea inseamna ca traim degeaba si ne-am pierdut identitatea de popor crestin ortodox.

 2. Bogdan Grigore said,

  2012/11/26 la 9:30 PM

  „Cine are caracter să facă!”
  Sa faca ce?Sa iasa in strada?Sa puna mana pe par?
  Nu vezi ca,dupa 89 ,romanii sunt din ce in ce mai dezbinati?
  Vin alegerile.Vezi vreo formatiune politica,(din al tau punct de vedere)care ar merita sustinuta?

 3. Andrei said,

  2012/12/26 la 5:24 AM

  @ Bogdan Grigore
  Ai dreptate, eu unul nu m-am prezentat la vot. Din punctul meu o solutie ar fi schimbarea sistemului dar din pacate nu are cine sa faca asta. Atata timp cat televiziunile promoveaza si sprijina sistemul indobitocind si manipuland oamenii este foarte greu sa se schimbe ceva in bine. Un partid nou(care sa militeze pentru schimbarea demonocratiei kkpitaliste in stat national crestin) are nevoie pe langa oameni competenti de promovare pentru a se face cunoscut. Este deasemenea absolut necesar si un filtru de triere, sa nu ajunga in interiorul lor tot felul de personaje care n-au nici o treaba cu religia crestina decat eventual ca simplii membri dar fara sa aiba acces in structura sa; sa promoveze oameni competenti si crestini adevarati. Pentru asta ar fi nevoie de un nucleu de persoane strans unite in jurul valorilor crestine care sa aiba viziune dar si fermitate cand este cazul.
  Apoi informarea oamenilor despre cei ce conduc lumea din umbra si despre cum functioneaza cu adevarat acest sistem perfid este absolut necesara. Puterea acestui sistem sta in ignoranta, manipulare si degradarea spiritului uman.
  Despre masurile economice, sociale si politice ce ar trebui luate, asta este o discutie mult mai lunga si ma opresc cu comentariul aici.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: