Subversiunea pseudo-europeană

Nici vorbă nu este la guvernanţii României de autonomie naţională. De la primul până la ultimul sunt subordonaţi imperialismului occidental. Ştiţi ce vor face lingăii Occidentului? Vor folosi ideile noastre pentru a le pune în slujba imperialismului occidental. O singură bandă este de la Bucureşti la Bruxelles până  la Washington. Acţiunea lor este unitară, sincronizată şi orientată impotriva popoarelor subordonate.

La o asemenea structurare a acţiunii antipopulare nu se poate reacţiona decât printr-o printr-o acţiune structurată. De aceea v-am scris că trebuie să vă faceţi oameni serioşi şi să reflectaţi bine căci această organizaţie de la Bucureşti la Washington este mult mai puternică decât vi se pare vouă.

Se merge declarat sau nu spre anihilarea suveranităţii naţionale a României, spre pierderea prerogativelor de control economic statal, către imixtiune în ordinea internă a statului în dispreţul poporului liber şi suveran. Pe scurt se merge clar spre anihilarea democraţiei. Băsescu a declarat că nu s-a dus la Bruxelles pentru că a fost împiedicat să participe. Afirmaţie a fondat-o pe acţiunile subversive ale PSD.

Deşi preşedintele se declară doritor de participare la activitatea europeană de fapt el îşi pregăteşte o poziţie de apărare în cazul în care se lasă cu lupte interne în România. În consecinţă, dacă un grup român ar trece la un rechizitoriu naţional patriotic, Băsescu poate declara că vina subordonării statului român faţă de suprastatul european aparţine partidelor de orientare stângă. Această opinie nu poate fi combătută în principiu.

În realitate nici o grupare politică patriotică nu are acces la conducerea statului român. În schimb orice grupare de dreapta şi orice grupare de stânga existentă care se află la putere în România este întru totul subordonată puterii unice occidentale condusă de la Washington.

Poziţia patrioţilor români va deveni în curând o poziţie similară cu a orientărilor fundamentaliste arabe. Trebuie să înţelegem patriotismul arab ca fiind legitim pentru că fără să vrem vom fi exact în aceeaşi situaţie: apărarea ţării va fi declarată acţiune teroristă. Ferocitatea luptei este deocamdată mascată perfid de oamenii de la radio, jurnale şi televiziuni slogoi plătiţi din sacul de bani furaţi ai capitaliştilor.

Consiliul Europei nu declară dar discută punctual subminarea puterii de stat a statelor din est în acest moment. De aceea v-am scris – dacă sunteţi capabili să înţelegeţi-că trebuie detectate acum urgent direcţiile în care Uniunea europeană va submina statul naţional român pentru a putea contracara cumva această crimă organizată.

În timp ce propagandiştii antinaţionali discută psihopatic cu zâmbetul pe buze despre subminarea statului român pseudopatrioţii fac gargară legionară antievreiască. Poate că sunt şi evreii implicaţi în crima antinaţională dar trebuie să le atribuim participarea pe care realmente o au şi nu toată vina.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: