Genocid antiromânesc

Cheia succeselor acţiunilor rasei ţigăneşti este că ţiganii folosesc dubla posibilitate de acţiune: posibilitatea acţiunii formale, instituţionalizate şi posibilitatea acţiunii informale, paralele, neoficiale de acţiune. Ei sunt în proces de învăţare a utilizării formelor oficiale de acţiune şi pe acestea  le dublează sub aspectul eficacităţii cu acţiunile neprevăzute sau interzise de normele juridice.

Cu un asemenea mod de raportare acţională ţiganii în lupta lor rasială împotriva românilor vor avea în continuare succes deoarece aşa-zisa uniune europeană sabotează constituirea şi menţinerea ordinii sociale în România.

Primii duşmani ce trebuie eliminaţi din România vin pe filiera aşa-numitei uniuni europene care sub pretextul democratizării distrug identitatea naţională a poporului român. Metoda prin care operează ei sub aspect juridic este inocularea sau introducerea subversivă şi criminală a trei tipuri de norme juridice ordonate după principiul realizării scopului criminal:

 1. Interzicerea tuturor acţiunilor ce salvează viaţa identitatea şi evoluţia poporului român;

 2. Obligarea românilor la acţiuni de autodistrugere, anihilare a identităţii şi sabotarea dezvoltării noastre ca oameni;

 3. Permiterea juridică a oricăror acţiuni ce pot deveni potenţial distructive pentru noi românii. Această metodă moale este mai puţin utilizată dar se inoculează mai uşor. Speciile acestui gen  de norme sunt permisive întruchipându-se în pornografie, consumul de droguri uşoare, falsificarea alimentară, denaturarea sexuală, pervertiri spirituale şi culturale etc. Ele apar ca ,,nevinovate” şi  „neintenţionate” conţinuturi şi operaţii nocive ale procesului de educare socială practicată prin mijlocele de informare  şi manevrare de masă ca teviziuni, radio, jurnale scrise, etc.

Acţiunea juridică criminală concertată din umbră de agenturile occidentale, nu poate fi stopată acum pentru că pentru că atitudinea defensivă nu a dobândit caracter de masă. Atitudinea de legitimă apărare nu apare pentru că poporul nu conştientizează pericolul ce se apropie.

Terenul psiho-social actual a fost pregătit prin acţiunile postpuciste occidentale în România.

 1. Omorârea copiilor nenăscuţi. Prin această acţiune capitaliştii s-au asigurat că nu vor fi nevoiţi să asigure resurse pentru creşterea şi educarea câtorva milioane de copii. De asemenea prin acestă crimă colectivă capitaliştii au eliminat nevoia de locuri de muncă, locuinţe şi asistenţă pentru milioane de tineri care după lovitura de stat, acum  ar fi avut circa 20 de ani vârstă. Tot prin această pruncucidere au împiedicat şi prevenit apariţia unor forţe de acţiune politică ce ar fi răsturnat sistemul social şi politic actual.

 2. Momirea şi izgonirea în străinătate a bărbaţilor şi femeilor apţi de muncă şi creare pentru a slăbi forţa de muncă internă şi a o degenera. Această acţiune a cauzat în mod premeditat dezmembrarea familiilor, distrugerea procesului de creştere şi educare a copiilor existenţi. De asemenea mulţi români emigranţi s-au înstrăinat de ţară şi de poporul lor. Femei multe, disperate, s-au prostituat. O parte dintre cei surghiuniţi de capitaliştii interni s-au transformat în infractori capitalişti de drept comun nenorocindu-se definitiv.

 3. Categoria celor bătrâni a fost atacată multiplu şi din mai multe motive. Pentru a nu le mai plăti pensiile, pentru a nu le mai acorda asistenţă medicală, pentru a nu le mai asigura transportul capitaliştii i-au rărit şi pe cei vârstnici prin infectare, intoxicare alimentară, deposedare de locuinţe, scumpirea medicamentelor şi suprimarea gratuităţilor medicale.

Aceste categorii de acţiuni criminale au uşurat mult sarcina capitaliştilor occidentali de a cuceri  România după ce au deposedat poporul român de principalele bunuri şi drepturi pe care le-a avut în socialism.

Români!

Capitaliştii v-au obişnuit cu sărăcia cu infracţinea, cu boala, cu puşcăria de drept comun şi încet încet vă vor obişnui cu moartea. Capitaliştii vă vor aduce în acea stare de boală sufletească în care vă veţi bucura de moarte!

2 comentarii

 1. sandu said,

  2012/06/24 la 3:36 AM

  Este jale MARE daca scrii articole de Calibrul acesta.
  Nu fac POLITICA nici FILOSOFIE(Ideologie) dar cred ca o ideie indiferent daca este de stanga sau dreapta trebue sa aibe cap si coada,altfrl avem o salata de cuvinte (termen folosit in PSICHIATRIE} Medicala.

 2. 2012/07/31 la 1:41 PM

  Aveti dreptate 100%.Consider ca inca ar mai fi multe de scris pe aceeasi idee.mai demult nu pricepeam de ce tarile din America Centrala si de Sud nu se pot ridica.Acum pricep foarte bine.Asta este din cauza lor, a s.u.a si a acoloitilor. capitalistii autohtoni sint doar fara voia lor complici in aceasta uriasa masinarie.Interesul capitalistilor autohtoni si al rominilor in general este sa scape de sub apasarea venita din exterior, exploatatoare.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: