Revelaţia crimei

Dacă inventariem acţiunile pseudo-economice, pseudo-sociale, pseudo-culturale etc. efectuate de capitaliştii occidentali în perioada postpucistă şi apoi le sistematizăm, constatăm că în fapt ele sunt acţiuni războinice ascunse şi coordonate cu complicitatea complexă a pseudo-cetăţenilor români.

Toate acţiunile Occidentului în România sunt acţiuni criminale. Numai proştii şi complicii criminalilor occidentali mai propagă ideea binefacerilor occidentale în România. Viermele român speră că el va scăpa fără luptă. Nu. Viermele român va pieri josnic aşa cum merită. Au crezut românii că îi vor înşela pe occidentali cu nemerniciile lor de troglodiţi. S-au înşelat amarnic. Calculele au fost făcute de criminali de înaltă calificare.

Acum vreo zece ani când am avertizat asupra luptei interrasiale am fost ignorat creştineşte, popeşte, gârleneşte. Distracţia capitalisto-creştină costă şi a cam sosit momentul plăţii. Prostimea română trebuie rărită că prea s-a înmulţit creştineşte.

O populaţie care nu se ridică la înălţimea vremurilor în care trăieşte este condamnată la moarte şi va fi omorâtă. Întotdeauna în istoria Umanităţii a fost aşa: prostul a plătit cu viaţa prostia sa.

Se pot face aprecieri morale la adresa românilor dar sunt supreflue atâta timp cât condamnaţii dorm aşteptându-şi moartea fără luptă. Este adevărat că există o fudulie capitalistă inoculată de agenturile manipulatorii occidentale precum şi o ,, bunăvoinţă” creştină care feminizează tineretul fătălău dar aceasta nu înseamnă că românii trebuie să se lase zombic în voia soartei prescrise de religie şi de ideologii criminali ai Occidentului.

Aşa cum occidentali îşi asumă curajul crimei antiromâneşti trebuie să se aştepte şi la asumarea riscului legitimei apărări naţionale a românilor.

Cheoveşiţa dacă era procuror naţional făcea treabă de multă vreme dar şi ea ca şi Isărescu şi compania sunt ţinuţi pentru a masca crima şi a întârzia şi sabota orice acţiune de legitimă apărare naţională. Nu vă faceţi iluzii că juridicul fiind expresia voinţei celor ce deţin averea nu va făptui justiţie ci strâmbăciune capitalistă. De aceea este necesară consolidarea acţiunii judiciare cu acţiuni laterale şi subterane care să facă imposibil controlul şi stăpânirea populaţiei active aşa cum este acum. Duşmanii românilor sunt liniştiţi atâta vreme cât pot ţine echilibrul puterii stăpânind poporul. Îndată însă ce îi scapă din mână mişcarea populară parazitul prooccidental intră în derută. Tocmai această derută a asupritorilor trebuie căutată şi dezvoltată. Subminarea puterii criminalilor este un obiectiv tactic necesar aşa cum necesară este şi întărirea forţelor naţionale de apărare.

Nu vă fie teamă de război căci el nu este creat de poporul român ci de străini în speţă de forţele occidentale. La limită atunci când nu mai ai ce pierde îţi pui şi viaţa în încercare pentru că ajungi să nu ai nici un sens în afara colectivităţii căreia îi aparţii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: