Baza naţionalismului

Este ce mai veche harta cunoscută în care apar...

Este ce mai veche harta cunoscută în care apare denumirea „România” (în limba greacă: Rumunia) (Photo credit: Wikipedia)

Nu am certitudini privind agenţii antiromâni: nu ştiu precis ce categorii de duşmani au descendenţii dacilor. Aud că ar fi persoane şi grupuri străine, alogeni dar nu pot să îi identific precis. A-i identifica ar însemna să îi circumscriu în spaţiu şi timp şi în configuraţia lor individuală. Regret că nu deţin aceste informaţii. Afirmaţiile mele privind acţiunile antiromâneşti se bazează pe experienţa directă a vieţii mele în România şi în unele ţări europene.

Atunci când analizez acţiunile am în vedere efectele criminale pe care le percep în viaţa de zi cu zi. Autorii acestor fapte sunt stratificaţi în pături dispuse crescător de la vizibil până la invizibil. În aceste condiţii ceea ce pot să afirm este că pătura duşmanilor de suprafaţă este compusă chiar de români care servesc agenturile străine. Păturile mai profunde îmi sunt inaccesibile şi de aceea am cerut ajutor informaţional oamenilor de aici. Ceea ce este cert este efectul distructiv al unor forţe ce urmează a fi identificate pentru a fi inculpate.

Noţiunea de globalizare este o noţiune capcană a propagandiştilor occidentali care vor să ascundă tendinţa imperialistă criminală sub masca binefacerilor globaliste. Dacă era globalizare atunci ea s-ar fi manifestat în beneficiul Umanităţii nu a oligarhiei occidentale. Evident că ţinta imperialiştilor occidentali nu este numai România dar România este prinsă în planul lor criminal alături de alte popoare superflue pentru ei. Conducerea oligarhică americană este în alertă de când s-a terminat al doilea război mondial ca nu cumva cineva să se realizaze independent de ei. Supravegherea politică a poporului român nu este decât un act de rutină al agenturilor nordamericane.

Dincolo de naţionalism în ordinea genezei naturale este glasul natural al neamului. Neamul este o tendinţă naturală de afirmare particularizată a speciei. Neamul nu apare ca religia sau cultura în mod aproape arbitrar. Ea descinde dintr- o necesitate de a fi a Fiinţei şi este produsul unei experienţe naturale multimilenare şi nu o construcţie improvizată de ideologii de circumstanţă ai unui grup uman efemer. Din tendinţa apărării neamului apare etnicismul şi din dezvoltarea etnicismului creşte naţionalismul strict bazat pe origine naturală. Crima globalismului ca mască a imperialismului este că ucide existenţa naturală a neamurilor care nu sunt creaţii ale societăţii ci ale Naturii. Şi când te pui contra Naturii… faci cel mai mare păcat periclitându-te pe tine însuţi. Dincolo de tendinţele imperialiste arbitrare această opresiune şi distrugere s-ar justifica în mod capitalist ca luptă între nişte grupuri gregare de politicieni veroşi. Linia naţionalistă descinde deci din Natură şi ascultă de glasul ei ce poate îmbrăca forma unei doctrine dacă şi numai dacă acea doctrină respectă legile Naturii din care descind legile de existenţă ale neamului. Deci în esenţă la origine naţionalismul nu este nimic artificial şi ameliorabil prin vreo ideologie arbitrară. În aceste condiţii este clar că naţionalismul absolut este natura cu care ne naştem şi de care nu scăpăm decât prin moarte. Cine vrea să distrugă această bază naturală a naţionalismului trebuie să distrugă neamul . Aşa se şi explică semnele intoxicării generale a unor populaţii pe faţa Pământulul. Naţionalismul este poate modern dar izvorul său natural care este instinctul natural al supraviețuitii și este născut odată cu fiinţa vie. Este expresia raţiunii de a fi a oricărei fiinţe vii. Dacă nu ființa vie nu se apără pe sine nu apără pe nimeni căci ar însemna să sfideze şi să nege Natura care a făcut-o. Ştiu că aceste idei adevărate sunt neobişnuite şi deranjante dar cine vrea să cunoască adevărul trebuie să sufere.

A nu duce la extreme înseamnă a întârzia mersul natural al lumii, a trage de timp cârpind ciurucuri. Acestă cârpeală socială, istorică este folosită de duşmanii naţiunilor pentru a-şi întări poziţia stăpânitoare şi a nemernici neamurile. Pentru a da un exemplu punem întrebarea: de ce nu lucrează cu jumătăţi de măsură americanii atunci când construiesc nave cosmice?

Rafinarea luptei naţionale este într-adevăr necesară în conjunctura actuală da aceasta nu înseamnă nicidecum rabat de la asigurarea purităţii existenţei şi dezvoltării naţiunii. Nu înseamnă nicidecum compromisul preluării pseudovalorilor numai de dragul unor trecătoare armonii internaţionale care pot ascunde otrava crimei antinaţionale.

Este adevărat, conştiinţa neamului şi implicit naţională a unei colectivităţi poate fi alterată şi degenerată de conjuncturile patologice dar datoria unei minorităţi superioare este să întreţină starea de normalitate naturală a spiritului poporului prin educare, corectare, bună îndrumare, pedepsire, etc. În nici un caz identitatea naturală a unui popor nu trebuie lăsată la cheremul aventurierilor istorici. Naţionalismul natural nu duce între oameni inteligenţi la distrugere reciprocă între popoare căci în om alături de conştiinţa de neam există conştiinţa umanităţii care echilbrează şi armonizează popoarele. De aceea există înţelepţii popoarelor. Dar duşmanii popoarelor nu vor înţelepţi în naţiuni şi îi vânează mai abitir ca pe fiarele sălbatice. Poporul are datoria să îşi protejeze înţelepţii şi să-şi pregătească viitorii înţelepţi cu mare grijă să nu fie alteraţi de ideologia imperialistă. Spaţiul unui popor este spaţiul lui vital. Sub pretextul globalizării deranjarea spaţiului vital ar însemna deposedarea poporului de proprietăţile sale fizice bazale şi prin urmare conştiinţa naţională nu permite atingerea prerogativelor teritoriale. Spaţiul vital al poporului nu este o prerogativă arbitrară ci este o condiţie naturală de existenţă a naţiunii.

Ce societate română eterogenă vă trebuie? Aceasta este o idee subversivă vizavi de naţiune. Nici români pe teriotoriile altor ţări, nici străini pe teritoriul român; acestea sunt condiţiile liniştii internaţionale şi armoniei interioare a naţiei. Naţiunea nu are nevoie de reiting, de cote internaţionale pentru că nu serveşte nimănui, îşi serveşte sieşi. Cine nu respectă aceste condiţii se face duşmanul Neamului.

Extinderea atribuţiilor statului dincolo de spaţiul vital al poporului este o capcană întinsă de imperialişti pentru atragerea statului în tâlhăriile capitaliste postbelice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: