Acţiuni capitaliste antiromâneşti

În tehnica luptei antiromâneşti se implică amănunţit guvernul S.U.A. Există câteva cazuri care ilustrează această tehnică terorizantă a S.U.A.

Primarul oraşului Baia Mare care a vrut să le facă ţiganilor fără locuinţe o stradă întreagă de blocuri. Bineînţeles că s-au găsit agenţii sabotori ai acestui plan benefic pentru populaţia ţigănească defavorizată. Organizaţii aşa-numite neguvernamentale ( agenturi în slujba străinătăţii) au determinat amendarea Primăriei Baia Mare cu suma de 60.000 lei noi. Reacţia primarului a fost că va dărâma construcţiile ilegale ale ţiganilor. Atunci a ieşit halera capitalistă care stătea în spatele aşa-ziselor organizaţii neguvernamentale : guvernul S.U.A. împiedicând şi acest act administrativ legitim al românilor. Se vede clar că americanii vor să întreţine o stare de mizerie în populaţia României o dezordine permanentă un focar de infecţie şi infracţiuni pentru a slăbi puterea statului român de organizare şi conducere a vieţii sociale. Arătaţi-mi când România a intervenit în treburile interne ale americanilor. Nu aveţi fapte.

Acţiunile antiromâneşti ale oligarhiei occidentale sunt făcute într-un mod foarte calificat astfel încât poporul să nu ştie că de fapt este distrus de străini, de exemplu deposedarea poporului român de bani prin manevre economice legate de NATO şi Uniunea Europeană. Voi românii cotizaţi un miliard de euro pe an la aşa-zisa uniune europeană. Din miliardul luat de la români Uniunea europeană vă restituie câteva sute de milioane nu pentru a vă îngriji sănătatea, pentru a vă educa ci pentru a îngriji javrele şi a proteja comportamente antinaturale şi chiar criminale. Deci români, occidentalii vă distrug pe banii voştri în timp ce voi muriţi după o viaţă de muncă, sfârşită în boală. Partea proastă este că voi românii vă lăsaţi pervertiţi de propaganda sistemului capitalist care vă convinge că trăiţi bine, civilizat că doar voi ca rasă sunteţi de vină pentru înapoierea voastră. Nu mai ascultaţi aceste minciuni criminale şi deschideţi ochii asupra vieţilor voastre care sunt distruse zi cu zi până când nu mai rămâne nimic din voi. Esenţa politicii capitaliste occidentale este crima. Capitaliştii occidentali nu mai au nevoie de voi ca fiinţe umane şi vă vor omorâ în propria voastră ţară. În acest act criminal instrumentele de acţiune sunt aşa-zişii guvernanţi de la Bucureşti.

Aceste forme de acţiune antiromânească sunt corelate de oligarhia occidentală cu o permanentă acţiune de degradare de pervertire criminală a sistemului de drept al statului român astfel încât transformă statul din grup uman în slujba voastră în grup de acţiune antipopulară şi antiromânească.

Modul de a lupta împotriva acestor criminali antinaţionali nu este lupta stradală. Lupta stradală este forma de luptă în care capitaliştii vă atrag pe terenul favorabil lor. În lupta stradală lupta voastră se descalifică prin orinetarea ei împotriva grupurilor umane neresponsabile de dezastrul postpucist al poporului român respectiv împotriva unor organe de stat minore,  de execuţie care lucrează ca şi voi pentru un salariu capitalist mizerabil de câteva sute de lei. Autentica ţintă este permanent protejată de forţele de ordine. În spate stau autorii şi nu executanţii crimei antiromâneşti. Concentraţi-vă atenţia asupra oamenilor politici şi asupra organelor superioare de partid şi de stat căci ei sunt reprezentaţii oligarhiei capitaliste occidentale în România.

În urma ultimelor evenimente politice româneşti este posibil ca mişcarea populară spontană şi autentică să fie convertită în acţiune procapitalistă aşa cum a fost pervertită orice mişcare populară postpucistă de către agenţii manipulării şi propagandei capitaliste occidentale. Acest fapt este posbil datorită prezenţei şi acţiunii poliţiei politice capitaliste în cantitate triplă faţă de vremea poliţiei politice comuniste.

Nu muşcaţi momeala anticomunismului. Anticomunismul nu este altceva decât antiromânismul mascat de criminalii occidentali. În fond voi românii nu vreţi să faceţi sau să susţineţi comunismul ci vreţi să trăiţi civilizat. Ei bine, tocmai împotriva aceste dorinţe legitime acţionează capitaliştii occidentali. O democraţie capitalistă este astăzi o contradicţie în termeni, este o imposibilitate faptică. Ori ei ori noi. Nu poate exista democraţie simultan cu deposedarea majorităţii poporului de către o minoritate susţinută de străini.

Reclame

Un comentariu

  1. Esau said,

    2012/01/21 la 9:37 PM

    Nu ma mir de patania primarului de la Baia Mare. Este firesc a se tine in saracie o patura de tzigani pentru doua motive :
    1- A-i acuza pe rom^ni, in corpore, ca-i discrimineaza pe tzigani si a arata lumii ca deci rom^nii sunt niste nenorociti care trebuie exterminati de pe fata pamantului.
    2- Pentru a-i folosi pe tzigani ca masa de manevra de teroare contra rom^nilor, inoculandu-le acestor napastuiti de indieni ca soarta lor precara se datoreaza rom^nilor care de sute si mii de ani i-au tinut robi pe tzigani si nici acum nu-i lasa in pace, ii discrimineaza, nu-i lasa sa-si pastreze „traditiile”, ca vrem sa-i lichidam cum i-a lichidat Antonescu cu sutele de mii in Transnistria, etc, etc, etc, incitandu-i la ura rasiala feroce contra rom^nilor. Si pentru ca puterea este in mana prietenilor tziganilor bogatzi parlamentari actuali sau fosti precum Ion Iliescu, Miron Mitrea, Nastase Adrian, Vanghelie, Mizil, Plesu, Roman si altii care nu se desconspira, care au de partea lor politia, armata, procuratura, jandermeria, si toate celelalte instrumente ale unui stat opresor instaurat in dec. 1989, rom^nul de rand nu are ce face si cum sa se apere si sta si inghite intruna opresiunea minoritarilor asteptandu-si resemnati aneantizarea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: