Câştigătorul postpucist

Câştigătorul postpucist este omul care, ca câinele ăl rău, scăpat din lanţul care l-a ţinut cuminte, muşcă, rupe, zgârie şi spurcă pe toţi, pe toate:  pe mamă, pe tată, pe soră, pe frate, pe văr pe vară, neam, popor şi rasă. N-are mamă, n-are tată,  nici patrie adevărată.

Câştigătorul postpucist este animalul antisocial ce stă cu ochii holbaţi încă din socialism, să apuce prada din mâinile muncitoare ale poporului român precum şi bunurile altor popoare adulând orice vine din bordelul occidental, vorbind snob şi ipocrit despre valorile occidentale, fiind adept de conjunctură al obiceiurilor antinaturale.

Câştigătorul postpucist este succesor al infractorilor socialişti care au adunat avere prin furt, mită sau fraudă înşelând vigilenţa statului sau este puşcăriabilul ce nu a reuşit să deposedeze poporul şi după lovitura de stat s-a apucat să recupereze şansele pierdute.

Câştigătorul postpucist s-a afirmat în anii 1990-2000, atunci când poporul român a rămas descoperit, neapărat de stat, trădat, prădat, dezorientat şi naiv. În acei ani românii căzând pradă unei minorităţi străine şi unei minorităţi interne au fost victima câştigătorului postpucist care a cumpărat şi a vândut produsul muncii de 50 de ani a unui popor hăituit de străini în toată istoria lui.

Câştigătorul postpucist este deşteptul Occidentului care ştia că în vremuri tulburi esenţa capitalismului, adică deposedarea majorităţii de către minoritate se poate manifesta. El este animalul social care, informat sau riscând, a profitat de o realitate postpucistă: dreptul ca sistem de norme juridice nu are nici o valoare fără forţa coercitivă care îi garantează executarea. În acest cadru adesori câştigătorul postpucist, care în esenţa lui şi în forma sa este un infractor de drept comun,  a invocat mereu prostia gloatei sub termenul de vid legislativ. El a fost ajutat de puterile occidentale care au insuflat şi impus degenerarea ordinii sociale române.

Anunțuri

1 comentariu

  1. Esau said,

    2012/01/21 la 5:26 PM

    Eu cred ca de noi au profitat mai mult bolsevicii din Est decat capitalistii din Vest. Patriciu dupa ce s-a infruptat cat a putut din zona petrolului romanesc, a vandut chipurile celui ce a dat mai mult adica unuia din spatiul fost sovietic. Domeniul aluminiului romanesc este tot pe mana bolsevicilor. Ce sa mai vorbim de gazele naturale pe care nu le mai avem ca sa importam tot de la bolsevici. Statul este bolsevic rusofil si rusofon, inaugurat inca din 1989 de Ion Iliescu. Ca n-o fi zdrobit kaghebistul de Gorbaciov regimul nationalist ceausist ca sa puna in loc capitalistii vestici . Prea ii credeti naivi si neputinciosi pe bolsevici. Noi nu numai ca nu am iesit de sub tutela Moscovei, dar acum ne-au incalecat cu totul. Nu mai credeti ca Dl Traian Basescu este filo-american pentru ca s-a legat de „lacul rusesc”. Numai un filo-rus avea curaj sa faca asemenea infirmatie. Altuia fiindu-i frica sa se exprime astfel stiind cum s-au razbunat pe Ceusesti si cum ne-au distrus tara gorbaciovienii care au ras de pe fata pamantului romanesc industria si agricultura lasandu-ne fara locuri de munca. Sa mai continui ? Mi-e frica sa nu primesc si eu un glont in cap ca polonezii la Katyn. Poporul rom^n nu-i prost dar nu are ce face. De frica nu zice nimic, se duce la vot tot de frica, de frica indusa de comunisti pana in 1989 si dupa 1989, de frica vazand ce a patit Ceausescu. Poporul rom^n este panicat de frica si de foame. Voi ce stati „mai sus” nu vedeti acest lucru. Si nici n-o sa-l vedeti vreodata. Soarta noastra ne-o va schimba nu un rom^n ci poate vreun american sau vreun evreu cum au alta data Marx sau Lenin. Dar nu mai cred. Soarta noastra a fost pecetluita la Moscova si consta in aneantizarea rom^nilor si transformarea Romaniei intr-un paradis al minoritatilor si in care rom^nii sa fie sclavii lor.
    PS. Cu toate acestea cred ca poate totusi pentru rom^ni tot mai bun ar fi un regim comunist/socialist dar in niciun caz cel bolsevic.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: