Ocupii ca cobai politici

Ocupii sunt nişte papagali pustpucişti manipulaţi de maipulanţii occidentali pe post de reprezentanţi ai poporului . Ocuppy este organizaţia clonă a unor organizaţii din SUA unde este matricea generatoare a oricărei forme de viaţă admisibilă în Umanitate. Orice băşină trasă în SUA ajunge pe post de matrice generatoare în popoarele subdezvoltate. Prin urmare şi poporul român trebuie să se conformeze.

Ocupii declară că protestează pentru poporul român şi împotriva sărăciei capitaliste ( ei îi zic comuniste ca să îşi arate fundamentul ce îi ţine în viaţă). De fapt zicerea ca poporul şi facerea ca Occidentul şi viceversa este o formulă postpucistă patentată. În realitate este preluarea iniţiativei revoltei populare de către agenturile occidentale care au amuşinat  opoziţia poporului faţă de marionetele occidentale de la Bucureşti.

Pe de altă parte ca guvernant postpucist nu poţi lăsa să iasă prostimea în stradă aşa numai pentru a spune adevărul pentru că periclitezi infracţiunile capitaliste majore împotriva poporului român.

Guvernanţi pedelişti ca şi guvernanţii pustpucişti dinaintea lor au jurat credinţă nestrămutată oligarhiei occidentale chiar cu preţul vieţii poporului român.

Ocupii poate sunt naivi dar ei vor fi mijlocul furării revoluţiei după formula pucistă din 1989. Poporul i-a mirosit şi pe ăştia şi îi ocolesc discret.

Noi avem probleme cu holdingul Bisericii Ortodoxe Române, cu distrugerea capitalistă a sistemului şi procesului de învăţământ, cu subminarea imperialistă a economiei naţionale, cu subminarea puterii statului naţional şi ocupii caută să ne distragă atenţia de la aceste chestiuni vitale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: