Ajustarea unei viziuni postpuciste

Acesta este contraarticol la articolul lansat de Filiala Noii Drepte din Braşov pe Altermedia. Deoarece ei nu îmi primesc de obicei comentariile şi pentru că au atacat o problemă naţional politică trebuie să reacţionăm cumva căci lumea ar putea să creadă că au întru totul dreptate deoarece ei sunt o organizaţie ,,dreaptă,,.

1. În 1989 în România nu a fost revoluţie ci lovitură de stat a agenturilor străine şi a burgheziei
pseudocomuniste.
2. Românii nu au luptat de loc : au fost simulări de lupte populare.
3. Românii mai răbdau neajunsurile deoarece înţelegeau criza existentă la acea dată.
4. Sistemul politic antepucist nu era mai bolnav decât sistemul capitalist actual.
5.Liniştea şi sinceritatea dintre cetăţenii de atunci nu se mai găseşte acum în România.
6. Jug mai greu ca acum nu a fost în timpul socialismului românesc.
7. După lovitura de stat lichelele politice ca întotdeaunea au ştiut să se pună bine cu noii stăpâni mondiali pe care îi admirau din interiorul societăţii socialiste.
8. O parte dintre politicienii patrioţi au fost nevoiţi să fure pentru a salva ceva din patrimoniul naţional la care râvneau străini căci dacă lăsau averea în mâinile gloatei ajungeau boschetari ca ea.
9. Poporul ţiganizat sub regimul feudal şi capitalist antebelic s-a destrăbălat în timpul socialismului furând averea pe care trebuia să o gestioneze ca proprietar colectiv.
10. Puterea executantă a ordinului capitalist occidental s-a specializat în îndobitocirea poporului ipocrit şi lipsit de demnitate datorită metisajului cu ţiganii.
a. De pildă bărânii sunt omorâţi de sistemul capitalist pentru că sunt o povară pentru capitaliştii străini iar bolnavii sunt grăbiţi către moarte de către regimul capitalist de exterminare a populaţiei române deoarece nu mai au cu ce plăti asistenţa medicală după ce au plătit asigurările sociale de sănătate. ( Legea profitului capitalist).
11. Armata naţională s-a vândut pentru arginţii capitalismului şi acum aşteaptă să fie plătită de poporul român ca mercenara capitaliştilor imperialişti americani pentru a-i omorâ pe patrioţii arabi în ţările lor.
12. Poliţia politică capitalistă şi-a triplat cantitatea pe banii poporului român în timp ce poliţia apărătoare a ordinii civice a fost redusă la rolul de slugă capitalistă deoarece în faţa actului de justiţie trebuie să primeze intreprinzătorul capitalist chiar dacă încalcă dreptatea.
13.Subminarea bazei materiale a sistemului sanitar român este parte integrantă din agresiunea începută de Occident împotriva României odată cu subversiunea agenturilor din 1989 şi lovitura de stat antinaţionala din decembrie 1989.
14. Sistemul de învăţământ a fost degradat prin inocularea idealului capitalist de jaf şi asuprire şi a modelului uman capitalist al profitorului.
15. Acţiunea organizată sistematic cu complicitatea capitaliştilor autohtoni de deposedare a poporului român de avuţia sa naţională a continuat pe baza furtişagurilor consimţite de poporul român încă din vremea socialismului.
15. Capitaliştii străini nu i-au lăsat pe capitaliştii români să fure în ţara lor şi prin aceasta s-a adus un grav prejudiciu capitalismului românesc.
16. Cetăţeanul român şi-a pierdut calităţile sale de om devenind consumator obedient şi fidel capitaliştilor şi a consumat toţi banii cîţi mai rămăseseră după furturile din intreprinderile construite cu sudoarea frunţii şi a mâinilor cetăţenilor muncitori.
17. Pământurile ţării au fost vândute de capitaliştii români capitaliştilor străini pe te miri ce aşa încât capitalistul român acum se asfixiază cu bună ştiinţă.
18. Politicienii capitalişti români au închis şcolile după ce prin legea avorturilor au omorât un milion de copii într-un an ca să nu mai cheltuiască cu ei şi să nu le ofere locuri de muncă iar pe cei care au scăpat urgiei capitaliste postpuciste vor să îi omoare defiinţăndu-le spitalele şi determinându-i pe medici să părăsească România faptă condamnabilă cu moartea pentru genocid ( dacă ar veni la conducerea statului un partid proromân).
19. Pensiile şi salariile au fost furate de guvernanţi capitalişti autohtoni pentru a plăti datoria externă de o sută de miliarde de dolari cu care capitaliştii postpucişti au împovărat poporul român faţă de americani recte evrei.
20. Tineretului român capitaliştii le oferă boschetăria, canalele, puşcăria, prostituţia şi în general activităţi economice infracţionale pentru a-i avea la mână penal oricând şi a-i lăsa fără asigurări de viaţă şi sănătate.
21.Atenţie!!! Rasa ţigănească se reproduce de două ori mai repede decât cea românească şi ungurească la un loc. Prin urmare este pericol de ţiganizare a României şi de înăbuşire a minorităţii române şi ungureşti din România postpucistă.Ungurii conştientizează acest pericol şi de aceea iau măsurile de conservare rasială corespunzătoare.
22. Proiectul străin de substituire rasială a românilor şi ungurilor cu ţigani nu trebuie lăsat să se împlinească.( Dar nu are cine să acţioneze deoarece românii se sinucid bucuroşi când aud de racheta americană teleghidată care ajunge din America într-un ceas deasupra şandramalei bucaliste).
23. România capitalistă a devenit ţara incertitudinilor româneşti dar a certitudinilor străine; totul este dezorganizat dar mersul dezorganizării este constant dirijat de capitaliştii străini.
24. În România cel ce munceşte este batjocorit iar cel ce deposedează este respectat iar femeile fug la escroci şi dispreţuiesc pe băieţii cinstiţi. Aceasta este o mentalitate dominantă în capitalism dar unii idealişti încă se mai miră de această stare de lucruri.
25. Românul a ajuns atât de degradat în capitalismul postpucist încât nu mai are curajul să ceară nici drepturile pe care comuniştii autentici le-au dat cu largheţe şi promptitudine.

Ruşine legiuitorilor, executorilor şi judecătorilor capitalişti postpucişti

26. În România capitalistă legea este făcută de capitalişti în favoarea capitaliştilor şi este aplicată întocmai şi la timp de aparatul de stat subordonat celor ce deţin averile furate de la poporul român.
27. Cultura română este batjocorită la comandă capitalistă occidentală prin inocularea prostituţiei culturale şi subordonarea valorilor legii profitului capitalist.Ţiganizarea culturii este doar un efect al maşinaţiunilor capitaliste antiromâneşti care stimulează în mod indirect şi perfid lupta biologică între rase.
28. Imperialismul capitalist occidental a răscolit ţigănimea română care a invadat Occidentul punându-şi amprenta specifică pe stilul de viaţă occidental cu posibilitatea ţiganizării în perspectivă a popoarelor occidentale. Ţigănimea ne reprezintă în Occidentul care nu ne-a lăsat în pace să ne creştem ţiganii în mod controlat.
29. Guvernanţii au vândut poporul român asociind numele ţiganilor cu numele românilor pentru a face din România o ţară ţigănească.Poporul român este într-adevăr victima propriilor guvernanţi pe care şi-i merită după atâta toleranţă şi conduită creştină.

Soluţie nedecelabilă de către propagandiştii capitalismului

Acestă bătaie de joc trebuie să se sfârşească dar de la trebuie la a se face este o distanţă ca de la moarte la viaţă şi invers.

Deşi nu există grupare politică capabilă să salveze neamul românesc noi câţiva credem că neamul dac va renaşte şi se va reconstrui dar nu pe temeiul lui Iehova şi a lui Iisus ci pe baza caracterului propriu şi a intransigenţei faţă de degenerarea actuală ce merge contra Naturii. O asemenea perspectivă ar putea să o ofere o concepţie naturalist socialistă şi o doctrină etnicistă la care unii medităm.

Reclame

5 comentarii

 1. viking51 said,

  2011/11/25 la 1:28 PM

  Nimic de adaugat la acest text.Sunt expuse toate nenorocirile si ticalosiile de care avem parte.Din pacate,poporul roman isi merita cu prisosinta soarta nenorocita,din cauza lasitatii,complezentei,tolerantei vinovate,aipocriziei,ignorantei si decaderii intelectuale,datorate,in destula masura,tiganizarii(in buna parte,acceptate de catre romani).”Emanatii”nu pot fi altfel decat…”mlastina”din care au aparut.Nu exista nici urma de constiinta nationala.Prea putini se intreaba de ce se intampla toate astea,cui ii folosesc,de ce nu suntem in stare sa ne unim si sa reactionam…Dezbi
  narea este mai mare ca niciodata,confuzia,la fel…dusmanii nostrii aproape si-au atins scopul.Suntem dezinformati,derutati si acaparati prin toate mijloacele diversio
  niste posibile,presiunea este foarte mare si permanenta,dar intrebati primii zece cunoscuti din preajma voastra,a fiecaruia,ce observa,si veti avea surpriza(daca o mai fi surpriza…)sa aflati ca…nu se intampla nimic…mai nimic…oricum,nimic mai mult decat imensul camuflaj(a se citi:”dezinformare prin toate canalele mass-me
  dia posibile”)de care avem parte…..Aproape nimeni nu vede,nici nu banuie…in une
  le cazuri pot spune chiar:”nu vrea sa se gandeasca”…ce este in spate…Un tunami devastator si,deocamdata,invizibil si tacut,se apropie implacabil.A,da,noi,astia,obsedati de…povesti,suntem,desigur,bolnavi de”teoria conspiratiei”.Si asta o spun cei care ne stiu,cei apropiati(chiar…),nu agentii si slu
  goii globalistilor.Aceia…au de ce sa-si rada in pumni!!Noi,cei putini,ce facem?

 2. Bogdan said,

  2011/12/01 la 2:19 PM

  „o concepţie naturalist socialistă şi o doctrină etnicistă la care unii medităm.”
  Suna interesant.Ati putea sa-mi dati mai multe detalii(pe mail,eventual)?Exista vreo formatiune(politica sau de alta natura)pe cale de a se cristaliza?
  Inteleg din textul articolului ca nu sunteti de acord cu capitalismul,pe care si eu,personal, il consider o plaga mai mare chiar decat socialismul care a fost la noi in tara.
  Am unele critici si la adresa mentalitatii socialiste care ajunsese ceva de genul”daca e al statului,putem sa furam toti”cam cum se ajunsese in intreprinderile socialiste,puteai sa sparlesti orice,cu conditia sa poata fi scos pe poarta in geanta.
  Iar cu nationalismul strans legat de BOR,pe care il promoveaza unele organizatii(cel putin doua)din Romania,cred ca dam din lac in put…
  Nu-i nevoie sa-mi publicati comentariul,voiam doar sa aflu mai multe.Daca nu aveti incredere ,va pot trimite mai multe date despre mine.

 3. Zob said,

  2011/12/03 la 11:10 PM

  Dacă vreţi comunicare lăsaţi legături( linkuri). Nu vă fie frică; nu sunt de la poliţia politică capitalistă. Este apanajul altora.

 4. Bogdan said,

  2011/12/04 la 8:21 PM

  Nu am ce link sa las,deoarece nu am nici un blog.
  Nu putem comunica pe mail?

 5. Esau said,

  2012/01/23 la 2:10 AM

  Cum se poate afirma ca lovitura de stat a lui Ion Iliescu cu sprijinul KGB al bolsevicului Gorbaciov este revolutie capitalista. Chiar asa de prosti ii credeti pe kaghebistii bolsevici sa dea din mana sfera de influenta asupra Romaniei catre inamicul american ? In vecii vecilor nu vor ceda aceasta zona de influienta. S-au fript odata cu Alasca. Acum nu mai cedeaza nici insulele Kurile. Fluturarea flamurii capitaliste a societatii rom^nesti este o farsa. N-am iesit si nici n-o sa iesim prea curand de sub tutela Moscovei.
  Avem nevoie de alte argumente pentru marasmul in care ne baga in 1989 dl. Gorbaciov si bratul lui lung asupra Romaniei, Ion Iliescu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: