Asasinii vostri occidentali

Asasinii voştri români sunt cei pe care voi îi admiraţi, pe care îi slujiţi la care vă închinaţi: americanii. Asasinii voştri v-au omorât copiii  timp de 20 de ani după ce au dat o lovitură de stat. Asasinii voştri vă omoară bătrânii pentru ca să vă distrugă memoria socială, pentru ca să dispară conştiinţa naţională pentru ca rasa voastră să dispară. Asasinii voştri acţionează prin bancheri, prin comercianţi, prin politicieni, prin guvernanţi.

            Asasinii dacilor acum sunt ramificaţi în oligarhia occidentală ce stă ascunsă şi se aliază cu paraziţii capitalişti ce îşi vând popoarele pentru câţiva pumni de bani. Aţi ajuns să lucraţi pentru asasinii voştri, aţi ajuns să luptaţi pentru asasinii voştri români, aţi ajuns să muriţi pentru asasinii voştri. V-au contrapus pe unii altora prin legile pe care le-au ordonat împotriva voastră. Astfel aţi ajuns ca să vă omorâţi legal între voi pentru ca asasinii să nu fie învinuiţi de crimele pe care le gestionează la nivel continental şi planetar.

Toată priceperea lor se bazează pe prostia voastră români. Nu vă mai lăsaţi înşelaţi de criminalii occidentali.Vedeţi bine că v-au mituit guvernanţii pentru ca să încercuiască neamul slav şi să îl distrugă. Veţi fi scoşi afară din case pentru că nu veţi putea plăti nici minimul vieţi zilnice în propria voastră ţară. Vor să vă fure aurul, vor să vă ia viaţa, vor să vă stârpească.

Guvernanţii români au abandonat funcţiile statului de apărare a colectivităţii române pe teritoriul său, au abandonat funcţia ordonării vieţii sociale, au abandonat apărarea sănătăţii poporului şi pe cea a creşterii şi educării. Sub pretextul anticomunismului au sălbăticit viaţa colectivităţii şi acum vor să vă lichideze. Români sunteţi şobolanii americanilor alături de alte popoare naive şi prostite ale Europei. Americanii simpli sunt ei înşişi sclavii unui sistem dictatorial al oligarhiei financiare, industriale, politice şi militare care concentrează la ea toate mijlocele de acţiune.

            În această situaţie aţi ajuns prin îndelungatul război antinaţional purtat de puterea statului american timp de 20 de ani după lovitura de stat. Nu vă luaţi după propaganda lor mincinoasă: toţi patrioţii şi popoarele care vor să trăiască îndependente vor fi numiţi terorişti şi patriotismul va fi înlocuit în mintea lor şi apoi a voastră cu terorismul. Pentru a-şi păzi planurile lor criminale plătesc şi vor plăti de trei ori mai mulţi poliţişti politici din banii voştri cu care nu mai puteţi plăti cheltuielile vieţii elementare. Români abandonaţi modul de viaţă prescris de occidentali căci occidentalii vă duc la moarte lentă ascunsă şi perfidă.

            Nu le mai cumpăraţi străinilor mărfurile, nu le mai plătiţi serviciile, nu le mai ascultaţi lecţiile  şi mincinoase şi criminale. Treziţi-vă şi abandonaţi-i. Perverşii slugoi ai occidentului vor să vă strice limba englezind-o. Niciodată România nu a avut atâţia ,”învăţaţi” şi niciodată o viaţă atât de proastă. Nu vedeţi că au transformat şcolile în oficine ale propagandei şi distrugerii antinaţionale? Crima se săvârşeşte în faţa ochilor voştri dar asasinii voştri v-au luat puterea de judecare.

            Mondializarea relaţiilor internaţionale este doar o mască sub care se ascunde ciuma imperializării occidentale şi în primul rând americane. Dacă Izraelul prin guvernanţii lui a spus că va cumpăra România în impetuozitatea sa, ce dovadă a caracterului duşmănos şi criminal al acestei oligarhii mai vreţi? În timp scurt pentru a ascunde crima lor vă vor instiga interetnic şi vă vor face să vă omorâţi cu ungurii, cu ţiganii şi aşa mai departe până vor scăpa de voi.

Reclame

Un comentariu

  1. viking51 said,

    2011/11/25 la 11:09 AM

    Da,acesta este purul adevar….trist,neplacut,dar…..ADEVARUL.Singurul.Nu are rost sa ne mai amagim,am fost sacrificati,am fost lasati la voia intamplarii si pe mana celorlati criminali,cu un cinism total,am fost vanduti mai rau ca vitele pt.interese ticaloase…SI NOI II ASTEPTAM PE NENOROCITII ASTIA CA PE MARII SALVATORI…iae ei…Au aparut,dupa’89,si de la bun inceput,s-au comportat ca niste stapani de sclavi,care presupun din prima clipa ca cei pe care ii vand si cumpara sunt toti idioti,…si asa se poarta si acum.Intrebarea mea e CAND si DACA cei care chiar se comporta asa cum astia cred ca suntem se vor destepta?…Personal,nu prea cred.Cred ca prostia si lasitatea,duplicitatea au compromis fatal orice posibilitate.Ce vom face?…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: