Ultimele directive capitaliste

Toţi românii trebuie să se sinucidă.
Cei care nu au curajul sinuciderii trebuie să se omoare reciproc: fiu pe părinte şi viceversa, frate pe frate ş. a. m. d. În final capitaliştii trebuie să iasă nevinovaţi pe temei că românii sunt inadaptabili sau psihopaţi.
Populaţia de proastă calitate trebuie rărită pentru că în lupta pentru existenţă numai capitaliştii se dovedesc viabili. Dreptul la viaţă îl au doar capitaliştii.

Propaganda antipopulară şi totodată antiromânească inoculează aproape tuturor românilor inclusiv creştinilor autentici desconsiderrarea de sine. Îndobitocirea tineretului prin generaţiile internetistice dependente de agenturile străine a fost un pas important în distrugerea poporului român. Viitorii cetăţeni români vor fi nişte zombii exterminabile, nişte fătălăi prooccidentali care nu vor avea nici origine nici direcţie şi nici sens.

În spiritul războiului permanent, în spiritul crimei imperialiste americane românii sunt pasibili de pedeapsa cu moartea pentru că nu au avut demnitatea să se alieze cu cine trebuia. În realitate românii orice ar fi făcut ca atitudine morală, tot victime ar fi ajuns. Românii au preferat condiţia de boschetar continental pentru a lăsa extraeuropenilor posibilitatea de a stăpâni Europa în speranţa că vor trăi şi ei în calitate de milogi pe lângă alogenii Europei.

Pentru a accelera procesul sinuciderii iniţiat de americani în România precizez în continuare următoarele direcţii occidentale de conduită prescrise de paşalâcul american.

Români transformaţi instituţiile de învăţământ în oficine occidentale de prostituare culturală.
Îndatoraţi-vă la băncile străine până cînd veţi ajunge sclavi.
Faceţi şi executaţi legi criminale, antisociale, antipopulare, antiromâneşti dar proamericane şi propaşalâc.
Organizaţi-vă în asociaţii de aplaudaci tembeli pentru a-i zăpăci şi pe ultimii cetăţeni care mai au capacitate de judecare a prezentului.
Înfiinţaţi televiziuni care să educe poporul în spiritul crimei americane şi împotiva tradiţiei vechi a poporuluii român.

Luaţi ca model pestilenţa americană pentru ca să fie şi aici ca în America: curişti, lesbiene, pedofili, tâlhari, ucigaşi, curve, escroci financiari, parlamentari criminali, et c.

Ţineţi cont de aceste directive căci vor veni în control agenţi americani şi din paşalâcul european să vă controleze dacă v-aţi îndobitocit şi de vor constata semne de deşteptare vă vor declara criminali, terorişti şi comunişti şi vă vor extermina în numele democraţiei capitaliste; vă vor omorâ ca pe câini în propria voastră ţară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: