Lehamite postpucista

Că capitalizmu e bun,  p-asta o ştie toată lumea. Orice ţăran, orice muncitor, orice funcţionar orice intelectual ante şi postpucist o ştie că doar vede că trăieşte mult mai bine cu popii capitalişti decât cu ideologii comunişti. Partea proastă e că boschetarii care nu au putut fi omorâţi prin avorturile creştineşti de după lovitura de stat antiromânească din 1989 au îmbătrânit şi acum culeg junghiurile democraţiei capitaliste.

 

O parte din militarii care şi-au vândut poporul şi ţara pentru nişte pensii de supravieţuire biologică se uită îndobitociţi acum la jalea poporului român ca la fenomenele extraterestre. Ei cred că nu sunt vinovaţi de trădare şi sperjur şi speră că vor muri de moarte naturală pe patul lor capitalist.

 

Că care sistem social e mai bun ne spun deveseii şi băşiţii de la guvernarea poporului român între două decizii vaginale de succesuri capitaliste. Orice găoază capitalistă apucă tot ce poate când se vede în funcţie de conducere ca să-şi salveze hoitul şi rasa.

 

Republica Capitalistă Rromânia oferă o jalnică şi dezolantă imagine a spurcăciunii corcirii şi tâlhăriei. Trezirea la realitate nu pare posibilă dar trezirea în moarte este foarte probabilă.

Atunci, te oboseşte eterna alergare şi un gând te-ademeneşte: că vis al morţii eterne e viaţa lumii întregi. E posibil ca Eminescu să aibă dreptate. Poate viaţa e doar o pauză în veşincia morţii. E rău destul că ne-am născut. Dacă Iehova belitul mi-ar mai da o viaţă i-aş băga-o pe gât cu căcatul ei cu tot. Ne putem pişa pe creaţia lui Iehova aşa cum şi-a băgat picioarele Iisus jidanul în biserica jidănească.

 

Uniunea tineretului capitalist ne priveşte cu ochi bovini, tembelizaţi de manipularea şi propaganda imperială americană şi stă la pânda morţii ca să apuce resturi vii.

Intelectualii români joacă ţonţoroiul în faţa trepăduşilor Occidentului şi urmăresc să prindă momentul unei haliri decisive. S-au ieftinit şi intelectualii români. Nu mai au valoare. Nu se mai ocupă de temeiuri şi sensuri  ci de tărâţele capitaliste aruncate de americani ca momeală batjocoritoare.

 

Cinci sute de mii de jidani stau la colţ să ne dea în cap şi să ne bea ouăle. Le dorim progresuri şi succesuri băseşti ca să trăiască bine… pe lumea cealaltă în împărăţia promisă de analfabetul nazaritean.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: