Supararea lui Goma

Impostura în politica românească este  analoagă imposturii creştine: să faci ce spune popa nu ce face popa.

 

Proştii care fac ce spune popa ajung nenorociţi dar dacă sunt deştepţi şi fac ce face popa atunci devin capitalişti autentici.

 

Lăudarea lui Paul Goma nu îl consolează cu nimic pe acest om căci el ştie că voi imperialiştii proccidentali abia aşteptaţi să moară acest martor al distrugerii unui popor.

Cine a înţeles complexitatea acestei existenţe periculoase pe care o trăim nu părtineşte. Ei ştiu că duşmanii noştri sunt ipocriţii de lângă noi şi din străinătate şi adevărul este printre noi şi nu la noi.

 

Autenticii deschizători de drumuri româneşti contemporane sunt de fapt ascunşi şi unii au murit necunoscuţi.

O lovitură de stat ce a dus la distrugerea poporului român nu este un gest patriotic. De aceea este Paul Goma supărat şi nu pentru că cei mai ageri dintre români caută să scape de sabia imperialismului occidental.

Reclame

Un comentariu

 1. Titus Alphonse Zamolxis said,

  2011/09/08 la 5:12 AM

  Toate bune și frumoase, deși repetarea teribilismelor de limbaj nu ascunde suficient lipsa de răspuns la întrebarea multora: Ce este de făcut? Ce este de făcut în imediat, în perspectivă, de către cei tineri sau de cei vârstnici, în vederea cărui obiectiv și așa mai departe.
  Supărat, nesupărat, Paul Goma este unul dintre puținii scriitori de astăzi care are ceva de spus. Ceilalți, întreaga Uniune de Scribălăi are multe de ascuns și numic de spus. Nimic din punct de vedere românesc, „Săptămâna Roșie” a lui Goma ar trebui să fie studiată și comentată. Adevărul este mai eficient și mai convingător decât insultarea inamicilor noștri care, evident, au transformat poporul român într-o turmă de sclavi. Sclavi care își întrețin singuri sclavia, ducându-se de exemplu la școală, unde valorile româneși și istoria lor este disprețuită. Ducându-se în Afganistan, Irak, Libia spre a face pe „eroii”. Nu este vorba de eroism ci de mercenarism, dar asta-i altă poveste…
  Pentru Dv care știți multe, problema se pune și din punct de vedere practic. Ce trebuie făcut acum, în imediat, pentru ca într-un an, zece sau chiar o sută să putem ajunge la schimbarea dorită: însănătoșirea neamului, ieșirea de sub călcâiul ipocriziei și crimelor iudeo-creștine și altele?… Dacia frumoasă de care vorbiți, nu este posibilă fără Daci. Multe ar fi de făcut, nu știm prea bine ce anume, ne lamentăm la infinit, din generație în generație, apoi deschidem tembelizorul…
  De citit, ba chiar studiat Săptămâna Roșie a lui Paul Goma, nu ar strica de loc. Nu pentru a-i face lui un omqgiu, ci pentru a ne trezi cât de cât, pentru a ști cum s-au comportat domnii și tovarășii jidani în 1940, pentru a ști ce ne așteaptă mâine, din partea lor, pentru a înțelege că noi suntem pentru ei un fel de palestinieni. Punct. „Săptămâna Roșie” a lui Goma se găsește gratis pe situl „wwwaaargh” (asociația foștilor amatori de povești despre războaie și holocausturi), sit în cadrul căruia Librăria Românească Antitotalitară din Paris dispune de o pagină permanentă. De pe acest sit nu vom afla ce să facem. Vom afla însă cum au făcut alții de ne-au infectat creierii cu minciuni incredibile, unele imposibil de realizat din punct de vedere tehnic. Trăim într-un ocean de minciuni. Unele mai mici, altele mai mari. Pentru a ne descurca în mărăcinișul minciunilor, avem nevoie de o metodă. Una științifică. O vom găsi pe același sit, în „Minciuna lui Ulise”, omul care a văzut multe pe unde a umblat, dar care a povestit mult mai multe guguștiucilor creduli, mult mai multe decât văzuse cu ochii lui.
  S-ar putea spune că suntem în fața unei probleme de ochi. De ochi, nu de oftalmologie. De ochii munții, mai precis. Oare îi vom deschide vreodată? „Săptămâna Roșie” a lui Goma ne-ar lua câțiva solzi de pe retină, poate chiar ne-ar elibera cât de cât creierul din cursa tăierii cerebrale împrejur, în care ne-a încarcerat școala, universitatea, societatea perversă, mincinoasă și vicioasă în care mai mult murim decât trăim. Zamolxis


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: