Impotenţa politică a poporului român

Poporul român este victima dezinformării capitaliste. La lovitura de stat din 1989 poporul român nu a strigat jos comunismul. Poporul român a fost simplu spectator la lovitura de stat dată de agenturile străine şi puciştii din miliţie, securitate şi din eşalonul 2 al PCR.

Lozinca ,,jos comunismul,, a fost introdusă de agenţii occidentali după realizarea puciului în 1990.

4 milioane de membri de partid nu au fost capabili să apere orânduirea socialistă. Aceasta demonstrează impostura membrilor de partid. Ei au fugit ca şobolanii. Poporul trăieşte acum mult mai rău decât în timpul socialismului şi nu mai face nici o revoluţie. De ce? Pentru că nici atunci nu a făcut poporul aşa ceva. Poporul român este un popor biologizat.

În România nu merge revoluţie deoarece populaţia este majoritar ţiganizată. Decât să lupte cinstit mai bine fură şi trăieşte. Nu vă faceţi iluzii privind aşa-zisul popor român.

1 comentariu

  1. night sniper said,

    2010/06/19 la 11:17 PM

    comunismu a fost o inventie masonica din vremea rev franceze.babeuf,raynal si altii, primii apologeti. p-orma kkatul de k marx. cum poti sustine o asa abominatie. a?
    te crezi anti-sistem? fals,blogurile ortodoxe antisistem sunt mult inaintea ta. ortodoxia va duce lupta directa cu sistemul antihristic, nu cei k tine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: