Mulţumim imperiului american

Propagandiştii plătiţi şi neplătiţi ai capitalismului în efortul lor de tâmpire antipopulară au reuşit să îi convingă pe români că negrul este alb, că moartea este viaţă, că furtul este muncă, că omorul de oameni este un act nobil, că omorârea unui animal este o crimă, că miciuna este adevăr,  că prostituţia este producţie, că capitalismul este democraţie.

Papagalii supravieţuitori ai capitalismului, intelectualii postpucişti, escrocherimea care se ascunde sub titlurile de oameni de afaceri şi majoritatea prostituatelor televizate arată cu disperată insistenţă vina comuniştilor în distrugerea ireversibilă a României şi meritul istoric al americanilor şi lacheului său,  Uniunea Europeană în îndepărtarea criminalilor comunişti.

Suntem fericiţi deci că baza economică a României a fost jefuită de Occident, de slugoii lor din interior că guvernanţii români au refuzat contracte de export pentru continuarea activităţii productive în marile fabrici construite sub conducere comunistă. Suntem fericiţi că am fost obligaţi la pederastie, lesbianism şi la batjocorirea istoriei neamului. Suntem fericiţi că armata mercenarilor care a împuşcat români nevinovaţi la lovitura de stat a părăsit România şi acum omoară afgani în ţara lor pentru scopuri imperiale americane dar pe banii poporului român. De asemenea suntem fericiţi că am pierdut toate drepturile sociale câştigate prin lupta comuniştilor. De exemplu suntem bucuroşi că  nu mai avem asistenţa medicală, că nu mai avem drepturi sindicale, că dormim în boscheţii străinătăţii, că cerşim la străini. Este foarte bine că acum avem democraţie adică avem putere egală cu politicienii. Oricând avem acces la actul conducerii României. Avem puterea de decizie. Noi Poporul conducem România nu escroherimea străină şi autohtonă.  Suntem de asemenea foarte mulţumiţi că îi ţinem în spinare pe infractorii de drept comun în condiţii mai bune decât pe oamenii muncii care se sinucid din lipsă de  mijloace de subzistenţă.

Peste toate binefacerile postpuciste tronează însă pierderea independenţei naţionale şi tâmpirea tineretului. Avem viitor de aur pentru tineri:  avorturile, foamea. furturile, boscheţii, drogarea, prostituţia şi moartea după care urmează raiul. Prin rai veţi vedea că toate imperfecţiunile acestei societăţi capitaliste pe care lingăii capitalismului o identifică cu democraţia se vor transforma în perfecţiunea vieţii dumnezeieşti. Tineretul este îndoctrinat cu doctrina tâmpitoare a capitalismului prosper astfel încât râde când este drogat şi  jubilează când este omorât.

Fricoşii regimului capitalist niciodată nu vorbesc direct, nu critică făţiş, nu arată ceea ce se petrece în fapt. Aşa-zisele telejurnale sunt de fapt o prostituţie culturală capitalistă în care informaţiile sunt puţine, deformate, falsificate conform directivelor occidentale. Aşa-zisele mijloace  de informare în masă de fapt nu sunt decât mijloace de deposedare şi prostire a poporului.

Pentru toate acestea şi pentru toate câte vor veni de la tirani aducem un sincer omagiu Republicii Capitaliste România şi  conducătorului ei iubit, Republicii Imperiale Americane. Amin.

Reclame

2 comentarii

 1. vlad said,

  2010/06/10 la 1:41 PM

  Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

 2. Zob said,

  2010/07/02 la 4:26 PM

  Momeală…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: