Sinucidere guvernată capitalist

Români, văd că guvernanţii vă obligă anticonstituţional să daţi bani americanilor.

Ţineţi cont că înaintea loviturii de stat anticeauşiste guvernul României a mai făcut un împrumut la americani care au dus la blocarea sistemului economic român şi în final au dus la criză. După ce guvernanţi socialişti au achitat datoria către americani şi au hotărât că nu vor mai împrumuta niciodată bani de la capitalişti pentru a nu sacrifica poporul, agenturile străine occidentale au decapitat conducerea României mână în mână cu puciştii din interiorul ţării.

Dacă poporul român nici atunci şi nici acum nu a făcut revoluţie este pentru că pe ansamblu are înţelepciune.

Totuşi eu români vă întreb de ce atunci puciştii i-au asasinat  pe conducătorii României pentru o datorie la americani  de câteva miliarde de dolari  şi acum foştii pucişti nu îi asasinează pe actualii guvernanţi pentru o datorie externă către americani  de 120 miliarde de euro?

Dacă vă convine să-i hrăniţi pe americani şi să vă omorâţi pe voi atunci vă întreb: de ce nu v-aţi sinucis de la început?

Anunțuri

1 comentariu

  1. nbsh said,

    2010/06/01 la 6:40 AM

    Pana acum pareai oarecum coerent. In postarea asta vad o confuzie. Pucistii au dat lovitura stiind ca o vor lua de la zero, fara datorii, iar capitalistii occidentali au dat-o pentru ca acel zero sa se transforme in miliardele de azi. Deci la datoria actuala nu se inghesuie nimeni la guvernare, poate pentru ca scrie faliment pe viitorul romanicii. Boc a fost sacrificat de traienel, el devenind un exemplu de fraier de neurmat pe viitor. Trebuie sa apara un alt sacrificat, care sa taie si sa spanzure pe cine trebuie, nu pe poporul roman in ansamblu.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: