Că dă cu de

După ce au aflat ţiganii din presa spartă la gură a capitalismului numărul tâlhăriilor, furturilor, violurilor şi omorurilor făcute de ţigani în România şi-au dat seama că sunt mulţi şi au prins curaj. Au atacat ciutăceşte, turceşte şi  behăeşte şi dă că bă că dă cu de. Au răgit televizoreşte în gura presei şi au gâdilat voiculeşte problema umplând cu bale borăşti ecranele tembelizoarelor române. Vocile românilor au fost acoperite de să moară mama dacă nu şi să moară tata dacă da. Muzica populară română a fost spurcată favoriteşte şi etniceşte dă manele să moară tot neamul de şătrari. Au început a-i înşela pe români la scară naţională cu emisiuni escrochereşti de bingo, de donaţii, de concursuri ţiganizante, dă sticle cu poşircă făcându-şi avere din prostia celor care telefonează la posturile de radio şi televiziune. Dacă erau prinşi cu infracţiunea tot guvernanţii antiromâni pun poporul român să întreţină în puşcării pe foştii lor tâlhari şi ucigaşi.

Ţiganilor le-a fost greu până au pus mâna pe câteva milioane în valută forte din averea poporului român şi din buzunarele cetăţenilor străini. După aceea au putut cumpăra mijloacele de manipulare psihică de masă. Cu ele au ţiganizat cultura română atrăgând în mentalitatea lor şi oameni de stat şi instituţii pentru a-şi creea mediul infracţional favorabil vieţii ţigăneşti. Am putea zice că au fost ajutaţi de occidentali. Este inexact. Occidentalii au acţionat în zona ţigănească pe un teren biotic, psihic şi social dospit câteva sute de ani.

Mai nou  ţigănimea a devenit naţionalistă, adică antiungurească. Să moară mama dacă nu ar curăţa ei România şi de români şi de unguri. Lupta este bineînţeles naturală, cu bază biologică. Componentele sociale nu sunt decât mijloace, instrumente şi exhibiţii de manevră.

Aşa-zisa capitală a României este în fapt baragladina care spurcă străzile băseşti ale oraşului şi imprimă un miros specific Bucureştiului, duhoarea de boschetar nespălat şi de câine protejat.

În aceste condiţii de confuzie criminală nu este de mirare că anumite regiuni umane ale României ar vrea să se autoguverneze. Opţiunea autonomiei nu este o opţiune exclusiv ungurească ci opţiune a celor ce nu pot trăi ţigăneşte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: