Viermele antinaţional

Nu mărunţirea colectivităţii naţionale este soluţia la agresiunea imperială americană. Cine propovăduieşte o asemenea reacţie la agresiune este duşmanul poporului român şi în fapt a oricărei etnii. Împărţirea în mici comunităţi ar slăbi capacitatea de acţiune a poporului.

Acţiunea politică, nu poate fi decât în raport cu statul ca grup organizat prin intermediul căruia se exercită acţiunea asupra poporului şi asupra forţelor externe ostile.

Câtă vreme nu ai acaparat puterea de stat nu ai nici o şansă să faci ceva naţional . Chiar dacă vei modifica compoziţia statului prin purificare naţională tot  îţi mai rămân în faţă oligarhiile externe ,, democratice,,,  capitaliste, imperiale.

Unul din principiile tactice ale luptei este să-ţi surprinzi adversarul pe grupuri mici când tu eşti unificat şi organizat. Tocmai această situaţie este aşteptată de duşmanii poporului român: divizarea şi subdivizarea.

Situaţia poporului român este atât de gravă încât ori piere ori se salvează.

Tema educaţiei este minoră pentru că educaţia este o specie de acţiune socială de mâna a doua, secundară şi de suprasistem. Pe deasupra acţiunea educativă este o acţiune cu efect întârziat şi nu poate răspunde necesităţilor tactice ale acţiunii sociale.

Atacul României a fost efectuat la bază, adică la activitatea economică de producţie. Odată paralizată baza economică materială străinii şi  slugoii lor interni adică agramaţii postpucişti au degradat şi acţiunea politică şi ultimul bastion  al conştiinţei naţionale care este sistemul de învăţământ.

Procesul nu poate fi făcut invers. Culmea  perfidiei este că aşa-zişii naţionalişti sau chiar şi etniciştii nu recunosc că actuala situaţie din lume şi din România este  produsul sistemului social capitalist şi  nu produsul sistemului social comunist care în fapt nici nu a existat.

Presupuşii anticomunişti nu sunt decât lingăii capitalismului şi ai capitaliştilor, buticari de colţul străzii, patroni de bordeluri sau speculanţi imobiliari, care candidează la ciolanul guvernării sau la poziţia  de boschetar aurolac.

Acapararea copiilor, dacă e să atacăm problema îndoctrinării generaţiilor viitoare este doar mijlocul distrugerii naţiunilor prin pervertirea noilor generaţii pe care vor să-i facă perverşi sexuali, hoţi, paraziţi, zombii exterminabile, suboameni, animale. Noi ştim aceste lucruri dar soluţia este acapararea puterii politice ( adică în stat) pe o cale sau pe alta fie prin alegeri fie prin difuzie subită în organele statului şi apoi acţiunea din interior. Politica este în toate: e-n cele ce sunt şi-n cele mâine se vor hlizi la soare.

Viermuiala slugoilor proocidentali trebuie penetrată prin aceleaşi mijloace prin care viermii antinaţionali s-au strecurat în statul român conducând o vastă reţea antieducaţională şi antinaţională.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: