Mogâldanul postpucist

Mentalitatea de vierme decurge din subordonarea sistemului psihic satisfacerii necesităţilor biologice şi reprezintă principalul mod de raportare a aşa-numitului cetăţean român la realitatea vieţii sociale. Se ascunde aici numita viclenie a naturii care se manifestă la români în  creştinismul de tip capitalist: a te face frate cu dracul până treci lacul. De ce să fii omorât sau schilodit ca la lovitura de stat din 1989? E mai bine să trăieşti ca viermele şi să înghiţi orice mizerie atâta timp cât poţi fura, înşela, şantaja, vinde şi cumpăra oameni, falsifica , frauda, sustrage, prostitua,  deoarece aceste modalităţi de supravieţuire animalică îţi asigură satisfacerea celor trei necesităţi biologice esenţiale: hrănirea , protecţia, reproducerea.

Pentru mogâldanul postpucist nu există colectivitate umană nu există societate nu există umanitate; există maţul, pielea şi organul sexual. Tot ce înseamnă entitate psihică este bună de sculă pentru satisfacerea stomacului, pielli şi curului. Valori creştine? Sunt bune pentru proştii pe care trebuie să îi fraierim ori de câte ori avem de câştigat ceva de pe spinarea lor. Biserica este o afacere capitalistă a popilor care îi îngroapă creştineşte pe criminalii mercenari ce omoară afgani în slujba intereselor americane. Ce cred ei că suntem proşti? Ştim noi ce avem de făcut- zice mogâldanul.

Mogâldanul se licenţiază în filozofie dar când iese în public vorbeşte ca orice curvă de bordel care vrea să ocupe un post în politica română. Nu spune lucrurilor pe nume, nu atacă problemele la bază, nu surprinde esenţe ci linge numai fenomenul salivănd la gândul că va hali şi el ceva, că va regula şi el ceva, că va dormi şi el într-o vilă ca foştii primari ai capitalei bucaliste care şi-au topit conştiinţa într-o scurgere vaginală.

Ciolănarii vechi ştiu că ciolănarii noi vor acelaşi lucru pe care l-au vrut şi obţinut ei: haloi, case bani şi curve. Tocmai de aceea caută ciolănarii politici vechi români să îi împiedice pe noii ciolănari să ajungă la treptele ciolanului politic. Nici nu au frică de noii ciolănari deoarece ciolănarii politici români vechi  ştiu că poporul nu îi va sprijini pe noii ciolănari. Frica reală a vechilor ciolănari capitalişti ar fi să nu se răscoale poporul cu toate momelile occidentale oferite. Unii din vechii ciolănari nu au nici această frică deoarece au reuşit să ascundă averile furate de la poporul român la stăpânii lor capitalişti din ţările americane şi vest-europene.

În aceste condiţii cetăţeanul autentic se află în faţa unui conglomerat de viermi cu care nu are ce face. Burdihanul guvernamental român priveşte satisfăcut perplexitatea cetăţeanului român şi urmăreşte reacţiile sale pentru a pregăti noi măsuri de reducere a sa la condiţia vierme exterminabil. Încearcă să îl împovăreze până îi reduce conştiinţa la un simplu sistem psihic şi pe acesta la o anexă animalică.

Cetăţeni,  există un secret al slăbiciunii politicianului român postpucist. Secretul acesta pluteşte în aer. Trebuie doar să îl luaţi în considerare. Este un act simplu şi ireversibil. Nu trebuie studii şi pregătire pentru a-l stăpâni. Stă în puterea voastră cetăţeni să vă schimbaţi atitudinea faţă de capitalistul postpucist român. Nu săvârşiţi infracţiuni de tip ordinar, de drept comun căci aceasta este tocmai calea pe care vor să vă ducă capitaliştii români postpucişti pentru a umple puşcăriile cu voi şi a vă face din oameni suboameni. Este bucuria lor să ajungeţi bulangii în puşcăriile de drept comun. Şi mai mult decât atât este bucuria stăpânilor lor occidentali care îi îndrumă şi recompensează dacă reuşesc să transforme poporul român într-o adunătură de zombii exterminabile.

Transformarea spiritului în psihic şi a psihicului în anexă biologică este calea căreia voi români trebuie să vă opuneţi ferm căci este în slujba tiranilor voştri şi a slugilor lor de la Bucureşti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: