Înstrăinarea conştiinţei de Natură

Trebuie să dăm prioritate Naturii.Natura ne-a făcut, natura ne desface. Iată că alte populaţii din specia umană nu mai au nevoie de bunurile culturii europene pentru a face ceea ce trebuie: a se  impune  biologic pe alte continente notamente pe cel european.

De ce arabii, chinezii, negri etc. emigrează în America de Nord şi în Europa şi nu emigrează în America de Sud în Africa Centrală sau în Siberia de exemplu? Răspunsul îl cunoaşteţi bineînţeles dar vi-l înghiţiţi pentru că ideologii imperiali vă impun conştiinţa sinuciderii bucuroase. Este conştiinţa viermelui care se oferă ca hrană pentru pasărea de pradă. În acest caz doctrina joacă rolul interesant al armei hipnotice anestezice…  Aparent imigraţia nu are nimic împotriva populaţiile agresate pe teritoriul pe care îl ocupă treptat. Nevoia lor de a se nutri, conserva şi a se reproduce pe scară largă e cel mai natural lucru. Sunt necesităţi naturale ale oricărui individ biologic. În această calitate voi le înţelegeţi uşor şi le admiteţi tot atât de uşor pentru că sunt extrem de asemănătoare cu necestăţile  voastre bazale. Pe acest temei îi consideraţi pe imigranţi egali cu noi nu numai biosic ci şi psihic. După aceea urmează egalizarea socială, culturală, spirituală. Apoi urmează procesul invers; de împuţinare a voastră de degradare a voastră de plasare a alogenilor desupra europenilor.  Imigranţii vă râd mascat căci ei ştiu şi de la ce au plecat şi la ce vor să ajungă pe când voi uitaţi de unde vă trageţi şi ce rost mai aveţi.

Existenţa europeană devine patologică particularizându-se de la populaţie la populaţie şi cea mai gravă manifestare a acestei abateri de la Natură este deturnarea nutriţiei, apărării şi reproducerii de la cursul lor normal. În numitul idealism, spiritualism  şi culturalism europenii în loc să găsească soluţii pentru problemele reale ei îşi caută refugiu în pseudocultură care este în fapt perversă căci perverteşte rolul conştiinţei înstrăinând-o pe aceasta  de  nevoile reale, simple şi naturale. Când am transmis că omul trebuie să depăşească condiţia animalică a existenţei nu am susţinut că trebuie să ignorăm legile Naturii ci am comunicat că trebuie să satisfăcute şi în condiţiile satisfacerii  trebuie progresat prin ascensiune psihologică şi spirituală.

Lupta raselor umane între ele îi va prinde pe europeni descoperiţi pentru că nu au făcut ceea ce trebuie la timpul potrivit. Poporul chinez nu prea are ce mânca dar are  1.300.000.000 de indivizi. Populaţia Indiei a ajuns la 1.000.000.000 de indivizi şi mănâncă pe jos, de pe frunze lângă şobolani dar are arsenal nuclear. Europenii câţi sunt şi ce au? Au ,,cultură!” şi ;;civilizaţie”. Au cultura mortificată şi mortificatoare a pervertirii de sine, a denaturări şi a sinuciderii.

Pe şobolanii prăduitori nu îi vor interesa  ,, minunăţiile,,  populaţiilor europene ci valori bazale pentru hrănirea , conservarea şi reproducerea populaţiilor lor. Deşi suntem pe cale de dispariţie, europenii practică altruismul creştin al sinuciderii bucuroase când alogenii le râd în faţă băgând-le cuţitul în spate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: