Naţiune, popor, personalităţi, persoane, indivizi, animale, săpun

Români!

De ce mai acceptaţi ca guvernanţii capitalişti să  facă legi împotriva voastră? De ce acceptaţi ca statul român să folosească forţa împotriva voasră? Voi nu vedeţi că au făcut lege penală  împotriva voastră ca să nu loviţi  câinii şi  au dezincriminat pruncuciderea? Nu vedeţi că vă bagă în puşcărie dacă ascultaţi muzică ambientală şi vă încurajează dacă practicaţi homosexualitatea?  Voi nu vedeţi că vă bagă în închisoare cu bulangii dacă tăiaţi un nuc dar permit duşmanilor voştri capitalişti să distrugă flora şi fauna României?

Români nu vă temeţi de moarte! Alegeţi doar felul în care muriţi. Nu muriţi ca mieii ci muriţi ca leii! Români, capitaliştii occidentali şi lingăii lor din România profită de răbdarea voastră şi vă omoară în pace în cadrul democraţiei capitaliste. În curând poporul român va fi o adunătură de boşorogi exterminabili şi nu un popor tânăr şi viguros. La aceasta v-au adus capitaliştii occidentali în 20 de ani de crimă antiromânească.  Tineretul? Vor să îl prostească reducându-l la animalitate deoarece animalele se extermină mai uşor. Capitaliştii nu au nevoie de personalităţi şi nici măcar de persoane ci de indivizi căci indivizii pot fi omorâţi oricând dacă  în scopurile economiei capitaliste nu mai au nevoie de ei.

Nu muşcaţi momelile capitaliste: chimicale în loc de mâncare, coteţe în loc de locuinţe, pederastie în loc de familie , fum de ţigări în locul aerului curat, apă infectă în locul apei potabile, apă murdară şi rece în locul apei calde şi curate pe care o plătiţi şi nu o primiţi.  Nu primiţi surogatele capitaliste ale politicii,  palavrageală şi demagogie în loc de acţiune, prostituţie în loc de producţie, bahmuţării în loc de cultură, găvisme în loc de competenţă, diaconisme în loc de bani de casă, manele în loc de muzică şi alte fecale capitaliste promovate de Occident.

Români,  occidentalii şi lingăii lor din ţară vor să vă omoare cu mâinile voastre. Vă vor instiga la luptă interetnică ca să uitaţi de instalaţiile sanitare putrede, de străzile pline de rahat de câini vagabonzi,  de trotuarele ocupate de autoturismele buticarilor, de foamea şi de frigul pe care îl răbdaţi, de traficul de droguri şi de prostituate şi de forţă de muncă vândută şi exploatată în ţările occidentale.

Coordonaţi-vă nu vă fie teamă. Capitaliştii şi slugile lor vor aresta pe câţiva dar dacă sunteţi uniţi pe toţi nu vă pot aresta şi vor fi nevoiţi să vă schimbe viaţa surogat într-una autentică căci altfel vor pieri cu şandramalele lor  cu tot.

Anunțuri

1 comentariu

  1. gabi m. said,

    2010/03/23 la 8:21 PM

    Da,chiar crezi ca romanii se vor uni?!? Uite ce imi raspunde o persoana din lista mea de mess careia i-am trimis articolul tau: „lasa-ma in pace cu cacaturile tale de articole si povesti mizerabile”! Ce zici,se unesc romanii?!?Eu am iesit si in decembrie ’89,am iesit si in „Piata Universitatii”,de la serviciu mergeam direct acolo,mancam un covrig,un sendvici,beam un suc…acasa ajungeam cu ultimul autobuz sau cu masina de noapte…a doua zi,din nou la munca,apoi in „Piata”…apoi,de sila,la prima ocazie am lasat casa si masa si TARA si TOT,si mi-am luat lumea in cap…Astazi regret,dar este prea tarziu…Iar multi dintre cei de azi,chiar asa gandesc,precum ceea ce ai vazut mai sus…Si acest „raspuns” vine de la cineva cu un sfert de secol mai tanar decat mine…Imi pare foarte rau…dar adevarul cam pe aicea sta…Doamne ajuta!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: