Treziţi-vă din imperializarea americană

Români! Vă fură capitaliştii interni şi internaţionali pe toate căile. Îi lasă pe hoţi şi pe curve să fure averea voastră.  Când nu mai au încotro îi bagă în puşcărie. Capitaliştii vă pun tot pe voi să-i întreţineţi pe infractori protejându-i de vicisitudinile vieţii. Băncile îi călăresc pe investitori. Investitorii vă călăresc pe voi şi prin aceasta voi îi ţineţi pe toţi în cârcă:  pe comercianţi şi pe speculanţi şi pe bancheri. Bineînţeles că dacă vă răsculaţi vor veni americanii să vă democratizeze cu nişte bombe deoarece vă numiţi terorişti dacă vreţi să faceţi dreptate. Un singur lanţ  de paraziţi pe care îi ţineţi voi în spinare se întinde din America până în România.

Acestea fiind spuse până mai auzim de o nouă sinucidere fericită în Rromânia să strigăm conform propagandei americane:

Jos comunismul! Jos dictatura! Jos terorismul naţional!

Trăiască terorismul american! Trăiască crimele de război americane! Trăiască!

Tineri treziţi-vă până mai aveţi timp. Treziţi-vă până nu vă tâmpesc americanii. După aceea va fi prea târziu, prea târziu… Nu vă lăsaţi transformaţi în animale. După aceea veţi fi exterminaţi. Deja în judeţul Alba circa 30 de şcoli şi grădiniţe se vor închide deoarece copii au fost omorâţi din burţile creştine ale mamelor lor.

Nu vă luaţi după propaganda mincinoasă a Americii. Nu este globalizare cât este imperializare americană. Această imperializare va fi urmată de sclavizare. Sclavizarea va urmată de genocid. Genocidul va fi plăcut  căci moartea va fi făcută un act final fericit!

Reclame

Un comentariu

  1. nedumerit said,

    2010/02/16 la 10:46 AM

    Vrei sa pari comunist dar esti fascist. Asta e noua metoda de a atrage prozeliti pt noua dreapta? Pacat. Ai putea fi un lider comunist de succes 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: