SUA şi bercizarea mondială

Fete prostituate, fete vândute, cumpărare de documente oficiale, construcţii fără autorizaţii, venituri fără justificare, spurcarera apei sfinţite creştine cu bani, hlizeli popeşti, ţopăieli băseşti, poliţie coplice, judecători încuscriţi cu infractori, politicieni încuscriţi cu tâlhari, doi preşedinţi, un rege şi un împărat în aceeaşi ţară!Două justiţii în aceeaşi ţară. Toate acestea au un nume: ţiganizarea României- bercizarea mondială.

Republica Capitalistă România este stat suveran fără armată. Republica Capitalistă România este independentă de imperiul european dar execută ordinele lingăilor europeni ai Americii. Ce sunt toate acestea? Sunt fenomene. De care? Umane, colective capitaliste, antinaţionale, antiromâneşti. Ce origine au ele? Ele au origine în sistemul social postbelic capitalist instaurat de americani în Europa sistem pe care americanii ni-l impun ca model, ca etalon.

Sistemul social din Republica Capitalistă România nu este sistemul dorit de poporul român. România este o ţară abandonată, pradă a americanilor, a ţiganilor a înfractorilor de drept comun. Republica Capitalistă România nu mai este o ţară a românilor ci o ţară a nimănui. Americanii prin propagandiştii lor antinaţionali acreditează opinia că cauza distrugerii postpuciste a României este comunismul. Toată lumea ştie că este o minciună sfruntată. Dar această miciună americană este adorată pentru că este a celui puternic. Şi celui puternic trebuie să-i lingi curul. Aceasta este axioma moralei actuale româneşti. Nu contează că eşti preot al lui Iehova sau Hristos. Nu contează că esti pe post de înţelelpt al poporului, nu contează că ai fost pus şef de stat. Ca şef de stat trebuie să trimiţi români să moară pentru scopuri americane şi să ţii la protecţie pe teritoriul naţional pe soldaţii criminalilor americani. Americanii îşi mută ambasada din centrul capitalei Romîniei în afara ei. Manevră strategică. Preşedintele băşină nu a cerut ridicarea imunităţii diplomatice a ucigaşului american al lui Teo Peter. De ce ? Pentru că preşedintele este complice cu infractorii şi cu duşmanii poporului român în general. Ni se pregăteşte ceva.

Acum în anii postpucişti s-a făcut şi se face de către lingăii Occidentului o permanentă propagandă antiromânească. Mijloacele informare în masă sunt acaparate de lingăii Occidentului care aruncă toată vina nenorocirilor româneşti postpuciste în sarcina ruşilor. Şi ruşii au răbdare. Şi ruşii tac. Aşteaptă mintea românului cea de pe urmă. Dar românul se ţiganizează biologic, psihologic, social, cultural.  Românul se cacă pe el creştinism valorificându-l doar pentru protecţia infractorilor de drept comun. Românul se aliază cu duşmanul de la zece mii de kilometri şi se pune rău cu vecinul de lângă el numai în baza armelor intercontinentale.

Mijloacele de informare s-au industrializat în favoarea infractorilor, criminalilor internaţionali. Mijloacele de informare nu mai indeplinesc funcţia lor esenţială de informare ci aceea de dezinformare. Arătaţi-mi câte canale şi posturi de televiziune ne ţin la curent cu viaţa din Japonia, din India din Australia, din Ţările arabe şi aşa mai departe. Televiziunile transmit numai informaţii de propagandă. Te trezeşti numai cu câte un război a cărui desfăşurare criminală o afli după  10 ani când nu mai ai ce să face pentru salvarea cuiva.

Trăim sub dictatura imperiului american. Arabii au identificat bine pe cei care după Al Doilea Răboi Mondial au săvârşit crime împotriva Umanităţii. Toate instituţiile de interes mondial se află în SUA. De ce ? Nu avem nevoie de argumente. Argumentele le are Dresda, Hiroshima, Nagasaki, Vietnamul, America de Sud, Yugoslavia, Irakul, Iranul et c. Noi nu avem nevoie de argumente pentru dovedirea crimelor împotriva Umanităţii.

Şi lingăii tac. Tac şi ling. Ling şi tac. Iubirea de aproape e de vină. Iubirea care te duce la moarte capitalistă americană.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: