Moarte şi filozofi

S-a ajuns la culmea prostiei intelectuale române.

Poporul cere filozofilor valori, direcţie şi sens în viaţă şi filozofii români discută despre analiza limbajului ştiinţific la americani.
Desigur problemele americanilor şi mai ales problemele capitaliştilor americani sunt problemele noastre că doar noi din analiza limbajului american trăim.

Zeci de oameni au murit de frig că nu au case, de foame de lipsă de asistenţă medicală, copii sunt ucişi de mamele lor că nu au cu ce să-i crească şi fetele românce se corcesc cu infractorii ţigani pentru că nu mai au viitor alături de românii care mor creştineşte săraci şi  filozofii români se piaptănă în filozofii cognitiviste, analitice, sifilitice. Români vă mânâncă banii de pomană aşa-zişii filozofi aşa cum vi-i mănâncă şi popii. Foştii lingăi ai comuniştilor îi ling acum pe capitaliştii occidentali ca să-şi salveze hoiturile, lăturile şi coteţele şi căţelele.

Români treziţi-vă, uniţi-vă şi acţionaţi până nu veţi fi încă distruşi de imperialismul capitalismului occidental. Lăsaţi cerşetoria, furtul, prostituţia  şi boscheţii Occidentului şi reveniţi în Ţara noastră lăsată de daci pe care ei au apărat-o cu tot ce au avut. Să nu-i necinstim. Să le aducem jertfe şi să-i onorăm pe strămoşii noştrii Zamolxe, Burebista, Decebal. Viaţa aceasta nu are nici o valoare ca prostituată, cerşetor, hoţ, boschetar, cocalar. Aceste moduri de a vieţui nu sunt ale noastre. Strămoşii noştri au muncit şi au produs cinstit bunuri materiale şi spirituale pe care noi trebuie să la preţuim. Să nu ne batem joc de strămoşii noştri! De-i vom batjocori atunci neamul nostru va fi blestemat să se aleagă praful de el. Patriotul real trăieşte în ţara lui. Trădătorul de neam pleacă să slujească neamuri străine.

Români nu mai ascultaţi şi nu mai priviţi balivernele şi exhibiţiile ţigăneşti de la radio, televizor sau din reviste. Prin toate aceste mijloace de informare duşmanii voştri vor să tâmpească, să vă prostească. Dacă vreţi să cunoaşteţi realitatea atunci priviţi în jur la primarii care fură, la politicienii care mint, la popii care vă exploatează, la ţiganii ce vă urmăresc fetele şi averile. Aceasta este lumea în care trăiţi nu cea pe care v-o prezintă lichelele televizate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: