Două orgasme capitaliste anuale

Răspunzând invitaţiei hipnotice  a capitaliştilor  popoul s-a crăcit tare odată cu ziua naşterii jidanului a cărui dată nu o cunoaşte nimeni cu atât mai puţin creştinii.

A doua oară s-a crăcănat până la dăjghinare de anul nou al cărui început este tot aşa de neclar cum este şi ziua naşterii jidanului pentru că nu se ştie când s-a născut cel care ar fi venit până nu se săvârşea veacul în care a trăit.

Acuma să ne ierte Jahve  dar cum dracu a făcut el de s-a născut Hristos de mai multe ori o dată?

Dar îi doare într-un singur  cur  pe creştinii  când e vorba de avere capitalistă acumulată prin nemuncă. Scopul scuză mijloacele că doar aşa i-a învăţat Iisus prin exemplul vieţii sale.

Mai interesantă decât minciuna creştină este  conduita poporului român care din poezii a făcut înjurături de hiphopuri, din cântece a făcut manele ca să moară mama şi din dansuri populare de iarnă a făcut pocnituri de petarde.

Toate acestea  indică animalizarea treptată a poporului român prin schimbarea compoziţiei sale rasiale, tendinţa ţiganizării prin corcirea cu rasa ţigănească pe banii furaţi de la români şi de la alţi fraieri de către ţigani cu ajutorul capitaliştilor occidentali (nu a ruşilor).

Reducerea activităţii de cunoaştere la simple percepţii, a acţiunii originale la mijlocirea satisfacerii nevoii de umplere a maţului şi frecare a curului, a comuniunii spirituale cu Universul  cu o trăire tembelă a făcut din cele două sărbători două orgasme capitaliste  anuale în urma cărora râmân două goluri prozaice pe care le umple românul cu pestilenţele boschetarilor fericiţi.

După terminarea unui ciclu creştin se reiau furturile, prostituţia, pruncuciderile şi în general toate obişnuitele crime legitimate de ideologia capitalistă contemporană.

În această conjunctură vă doresc puţini ani!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: