Pervertire antiromânească

REGULAMENTUL PROMOŢIEI „Fete suspecte”

AUTORI

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este SC PRO TV SA, cu sediul in Bucuresti, B-dul Pache Protopopescu nr. 109, et. 1 , sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/24578/23.09.1992, avand CUI RO2835636.

Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul realizeaza aceasta campanie cu scoul de a fideliza audeinta feminina. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul intr-o revista de tiraj important.

LEGIUITORI

Art. 2. Temeiul legal20.

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

FAPTE

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 22 octombrie – 18 noiembrie, luni pana vineri, 24 de ore pe zi. Promotia va fi organizata si desfasurata numai pe teritoriul Romaniei.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs sunt implicate urmatoarele marci: MTV, ProFM.

VICTIME

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, atat de sex feminin, cat si de sex masculin cu varste peste 18 ani, cu domiciliul in Romania.

RĂSPUNDERE

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC ProTV SA precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la campania promotionala „Fete Suspecte” implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii castigatori sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara pretentii de ordin patrimonial. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

Art. 6. Mecanismul campaniei

a) Inscrierea si desfasurarea concursului:

In perioada 22 octombrie – 18 noiembrie, participantii la campanie trebuie sa acceseze pagina dedicata campaniei de pe site-ul http://www.mtv.ro, sa completeze formularul de inscriere (toate campurile din cadrul formularului sunt obligatorii) si sa uploadeze fotografii (fotografiile trebuie sa fie ale persoanei care se inscrie in concurs).
In perioada 19 octombrie – 18 noiembrie, in fiecare zi de luni pana joi, Claudiu Sara si George Vintila, realizatorul programului de dimineata de la radio ProFM, aleg de pe site cate 1 participant, o fata sau un baiat (in functie de raspunsurile oferite in formularul de inscriere). Sara si Vintila il vor contacta telefonic pe participant alesi si il vor supune unor probe (intrebari), interventiile fiind transmise in direct la radio.In cazul in care unul dintre participanti nu raspunde la telefon, Sara si Vintila vor avea dreptul de a suna un alt candidat.
In fiecare zi de vineri din perioada 22 octombrie – 18 noiembrie, Claudiu Sara, George Vintila (corealizatorul emisiunii de dimineata de la Radio ProFM), Iunia si Anisoara vor alege si vor anunta finalistul saptamanii. Dupa 4 saptamani vom avea 4 finalisti.
In perioada 21 noiembrie – 29 noiembrie, de luni pana vineri, 24 ore pe zi, va avea loc marea finala intr-o casa/vila din Bucuresti sau Judetul Ilfov. Cei 4 finalisti impreuna cu Iunia si Anisoara vor sta in aceeasi casa, unde se va realiza un reality show difuzat la MTV Romania. In casa vor fi montate camere de supraveghere care vor emite imagini in direct pe site-ul mtv.ro. In aceasta perioada, cei 4 concurenti vor fi supusi unui alt set de probe. La finalul fiecarei zile, Iunia si Anisoara vor decide care dintre ei a fost cel mai bun si il va premia cu suma de 500 E.
In data de 27-28 noiembrie, va fi anuntat marele castigator al campaniei care va primi suma de 2000 E.

b) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate aceste operatiuni vor fi inregistrate intr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitia oricaror autoritati cu competente in domeniu.

c) Fraudarea concursului:

Administratorii site-ului mtv.ro si ai aplicatiei de concurs pentru campania promotionala „Fete Suspecte” isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze concursul.

Art. 7. Premiile

Premiile vor fi de 2 categorii :
– premii in bani oferite zilnic in perioada 23 – 26 noiembrie; 1 premiu/zi in valoare de 500 E
– premiul cel mare de 2000 de E va fi oferit vineri 27 noiembrie – sambata 28 noiembrie si va fi castigat de cel mai bun concurent al saptamanii desemnat de Iunia si de Anisoara.
Premiile au valoare totala de 4000 euro, echivalentul in lei la cursul BNR din ziua respectiva. Validarea premiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorii nu au posibilitatea de a cere modificarea parametrilor premiului si nici de a cere contravaloare in bunuri/ obiecte. Castigatorul premiului in bani trebuie sa revendice si sa ridice premiul intr-un interval de 3 luni de la data castigarii premiului.

Art. 8. Desemnarea si anuntarea castigatorului:

In perioada 21 – 29 noiembrie, zilnic cei 4 finalisti vor fi supusi unui set de probe. La finalul zilei participantul care reuseste sa le convinga pe Anisoara si pe Iunia ca a fost cel mai bun primeste premiul de 500 E.
Marele castigator al concursului va fi desemnat vineri, 27 noiembrie. Aceasta va fi ales/aleasa de Iunia si Anisoara in functie de cum s-a descurcat pe parcursul intregii campanii.
Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigul acordat pe site-ul mtv si pe radio ProFM.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: