Alegerea prezidăului româno-american

1. La buletinele de vot s-a efectuat următoarea manipulare: Geoană  Oprescu  Băsescu şi Antonescu au fost puşi pe prima pagină a buletinului de vot şi Vadim şi Manole Eduard au fost puşi pe ultimele pagini ca să nu fie văzuţi.

2. Televiziunile au făcut propagandă mascată în favoarea feseneului descompus în PNL, PSD şi PDL de la început până la sfârşitul zilei de alegeri.

Manipularea şi dictatura capitalistă şi-au spus cuvântul şi acum. Becali după ce l-a scos Vadim din puşcărie a candidat contra lui Vadim luându-i din voturi. Creştinul care a făcut avere prin înşelăciuni acţionează  împotriva unităţii românilor în numele lui Hristos.

Nici nu s-au terminat alegerile şi deja lingăii presei româneşti făceau estimări influenţând alegerile în favoarea feseneului( PNL, PDL, PSD).

România merge pe calea dictaturii capitaliste antiromâneşti.

Nu este de mirare că românii preferă hoţia creştină cu crucea în mână decât cinstea şi demnitatea.

Români nu vă mai puneţi speranţa în haita politică română căci nu vă servesc pe voi ci pe ei şi pe stăpânii lor occidentali notamente americani.

Românii îşi merită soarta şi le doresc progresuri şi succesuri către homosexualitate, omucidere, furt, curvie, înşelăciune în drumul mântuirii către Iehova care îi aşteaptă pe lumea cealaltă.

Unul care nu a fost ales este ţiganul Oprescu care a împuţit Bucureştiul cu gunoaie şi excremente de cîini şi trebuia să se aştepte să-l voteze cîinii bucureşteni.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: